Denní horoskop VAH na 10. 12. 2022

Váhy 10. 12. 2022

Pokud byla atmosféra v posledních dnech napjatá, můžete si všimnout, že dnes se situace výrazně zlepšila. Možná se vám dokonce podaří vyměnit si příjemné názory s lidmi, se kterými jste předtím měli vždycky problém mluvit. Dnešní den bude klidný, a tak se nechte unášet proudem uklidňující astrální energie a užívejte si ho.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nyní je vhodná doba uvolnit se a upustit od malicherných obav o svého miláčka. Pokud jste se cítili upjatí nebo jste obviňovali svého partnera (současného nebo budoucího) z nejrůznějších věcí, za které možná tak úplně nemůže, pak je možná na čase dát mu pokoj. Namísto stěžování jim zkuste připravit zasloužené jídlo.

Práce

Mezi vašimi spolupracovníky se o vás šíří nepěkné pomluvy, které vám ztěžují efektivitu na pracovišti. Snažte se situaci vyřešit klidně a diplomaticky, aniž byste drama ještě více vyhrotili.

Peníze

Většina vás zná jako dobrosrdečného a štědrého člověka. V této době však ve vás může vesmírná energie zanechat pocit, že se od svých snů a cílů vzdalujete, nikoli k nim nebo pro ně. Nyní je čas udělat si inventuru svého peněžního života. Přestaňte si půjčovat. Neztratíte žádné přátele; místo toho potřebujete čas na to, abyste znovu objevili, co je v tuto chvíli a pro vaši budoucnost důležité.

Zdraví

Zjistili jste, že když se k sobě chováte lépe, svět je lepší? Abyste o sebe mohli lépe pečovat, podívejte se pozorně na to, co denně konzumujete. Je důležité neustále vyřazovat nezdravé návyky, zejména s přibývajícím věkem. Rádi mlsáte, proto dbejte na to, abyste měli k dispozici spíše zdravé věci k mlsání než nezdravé potraviny. Sušené brusinky jsou zábavné a chutné, stejně jako pistácie. Dobrým přítelem je také sušená papája, která napomáhá rozkladu bílkovin.

Přečtěte si také