Denní horoskop VAH na 11. 12. 2023

Váhy 11. 12. 2023

Ve svém osobním životě nemůžete být v lepší pozici. Nastal čas naposledy se vysmát svým démonům. Komplexy, pocity viny a strachy všeho druhu jsou pryč. Může se dokonce stát, že radikální úklid, který provedete, ovlivní vaši profesní kariéru, protože si uvědomíte, jak moc jste se podceňovali.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vy a váš partner (současný nebo budoucí) si najdete čas na to, abyste si sedli a vypracovali akční plán týkající se nákupu. Pokud je to spojeno s koupí nemovitosti nebo přestavbou stávající, může to vyžadovat další plánování. Celkový obrázek však vypadá dobře. Stačí jen vyvážit finance a ujistit se, že oba za své peníze dostanete to, co chcete.

Práce

Začínáte vidět světlo u problému, se kterým jste se potýkali v souvislosti se svou kariérou. Dlouhodobé cíle, které se zdály nemožné, jsou nyní na dosah. Věnujte dnes pozornost tomu, co říkají ostatní. Tam se skrývá odpověď.

Peníze

V této době ve vás může vesmírná energie zanechat pocit, že se vzdalujete od svých snů a cílů. Nyní je čas udělat si inventuru svého peněžního života. Pokud musíte, přestaňte si půjčovat. Neztratíte žádné přátele; místo toho potřebujete čas na to, abyste znovu objevili, co je v tuto chvíli a pro vaši budoucnost důležité.

Zdraví

Jednou z vašich úžasných vlastností je, že se rozehráváte pomalu: můžete si být opravdu jisti tím, co děláte, protože věci nepřijímáte okamžitě. Vychutnávejte si své lehké tempo a nadále se soustřeďte na sebe, den po dni. Pokud budete i nadále pít hodně vody a mlsat zdravé svačinky, budete brzy potřebovat odbyt pro svou hojnou energii. Začněte zvažovat, jaký cvičební režim vám skutečně vyhovuje. Co se vám líbí a co vyhovuje vašemu rozvrhu?

Přečtěte si také