Denní horoskop VAH na 13. 9. 2022

Váhy 13. 9. 2022

Příliš mnoho požadavků na vás může způsobit, že se dnes budete cítit trochu podráždění. Váhy, pokud je to možné, je tento den vhodný k tomu, abyste na chvíli odešli sami, protože byste mohli cítit silnou potřebu dát se dohromady. Pokud to počasí dovolí, je to skvělý den na to, abyste si šli zacvičit nebo vyrazili do přírody. Vezměte si s sebou knihu a shromážděte své myšlenky.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Atmosféra mezi vámi a vaší milovanou osobou může být dnes poněkud tíživá. Planetární aspekt odráží situaci, kdy ani jeden z vás není ochoten jednat v souvislosti s nedávným odhalením. Jeden z vás však bude muset dříve či později prolomit ledy. Pokud se vám podaří překonat případné pocity rozrušení a udělat první krok, situace se nesmírně zlepší.

Práce

Tento den je pro vás dnem začátků. Začněte s něčím, s čím jste chtěli začít už delší dobu. Vesmír vás rád podpoří v jakémkoli novém úsilí, kterému pevně věříte. Zasaďte nyní semínka a ta vyrostou a přinesou ovoce.

Peníze

Toto období se týká aspektů ovlivňující minulé životy, karmu a instituce. Může vás náhle popadnout touha změnit zaměstnání, založit charitativní organizaci nebo rozvinout nové podnikání. Když můžete, udělejte si průzkum a pak si vytvořte podnikatelský plán, který bude hledět alespoň pět let do budoucnosti. Je možné, že to bude fungovat.

Zdraví

Pravidelnost ve cvičení je odpovědí na téměř všechny vaše zdravotní problémy. Pravidelné cvičení jógy, běhání nebo trénink v posilovně vám přinese obrovský užitek. Cvičení může být pro někoho téměř náboženskou praxí, protože zmírňuje nervozitu a úzkost, které sužují každodenní život. Najít si důvod pro zdravotní režim, který dodržujete, je dobrý nápad. Je to vhodná chvíle, abyste si položili otázku: Co je pro mě zdraví?

Přečtěte si také