Denní horoskop VAH na 15. 11. 2023

Váhy 15. 11. 2023

Máte flexibilní povahu. Ostatní lidé mohou být stejně tvární jako vy, ale nyní máte šanci převzít vedení. Stojíte na startovní čáře a čekáte, až závod začne. Nečekejte, až ostatní udělají první krok, abyste věděli, že je bezpečné vyrazit. Mějte nastražené uši a otevřené oči. Jakmile uslyšíte „Běž!“, běžte co nejrychleji.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vztahy mohou být přínosnější, pokud se vědomě rozhodnete nechat je prozatím na pokoji. Pravděpodobně se cítíte izolovaní od ostatních a tím, že se snažíte prosadit určité záležitosti u svých nejbližších, můžete nadělat více škody než užitku. Dopřejte si trochu času a prostoru, aby se záležitosti urovnaly, a brzy se vše vrátí do normálu.

Práce

Zdroje, které hledáte, bude těžké získat. Čím více budete hledat, tím méně jich najdete. Čím více budete naléhat, tím více se budou ostatní bránit. Bude lepší, když si prostě sednete a počkáte, co k vám přijde samo.

Peníze

Toto období pro vás znamená pozitivní vliv na vaši oblast peněz a hodnot. Vesmír přináší sdělení o nové příležitosti vydělat krátkodobě více peněz a zároveň provést dlouhodobější proměnu způsobu, jakým ve svém životě spoříte, utrácíte a nahlížíte na peníze. Vede to k větší životní proměně, protože se přestanete starat o to, co nemůžete ovlivnit, a stanete se v tomto procesu silnějšími.

Zdraví

Pokud jste čekali na chvíli, kdy se pustíte do něčeho, co vyžaduje odvahu nebo kreativitu, teď je ta správná chvíle. S dnešní nebeskou energií můžete pohnout horami. Vyplatí se promyslet si to dopředu a ujistit se o svém rozhodnutí, ale energie a jiskra nebudou tento měsíc důvodem k vašemu váhání. Pamatujte: využijte ji, nebo ji ztratíte, klíčem k udržení této energie je cvičení.

Přečtěte si také