Denní horoskop VAH na 16. 3. 2024

Váhy 16. 3. 2024

Váhy, vaším hlavním zájmem dnes bude učení, pravděpodobně metafyzika, filozofie, historie nebo jiný obor humanitních věd. Možná strávíte hodně času v knihovnách nebo knihkupectvích, případně se zúčastníte nějaké přednášky nebo semináře. Pravděpodobně budou následovat diskuse a výměna názorů se ukáže jako podnětná. Dělejte si hojné poznámky a užijte si den.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce vám dává příležitost zpomalit a zhodnotit řadu událostí, které se v poslední době odehrály ve vašem vztahu. Potřebujete čas na to, abyste se zamysleli nad vším, co se stalo, a rozhodli se, kam byste chtěli, aby se vztah vyvíjel dál. Při přijímání důležitých rozhodnutí však buďte trpěliví, protože si musíte být jisti, kam povedou.

Práce

Přestože je vaše soustředění silné, může být obtížné se udržet, protože někdo jiný neustále tlačí na vaše tlačítka. Máte pocit, že se s vámi někdo snaží rozpoutat válku. Nedovolte, abyste sklouzli na jejich úroveň.

Peníze

Ve svém peněžním životě se pohybujete na velkých vlnách změn. Jste plní úžasně kreativních nápadů, jak více vydělávat a šetřit, což je skvělé. Ale také jste někdy trochu nestálí, takže mít plán B, C a D by nebylo na škodu. Mezitím se vám rozsvěcuje sektor kariéry, který po vás žádá, abyste v něm převzali více vůdčí role.

Zdraví

Vaše ideály vám dnes budou připadat obzvlášť citlivé. Možná budete s druhými sympatizovat více než obvykle, ale dejte si pozor, abyste se nedostali do role zastánce druhých. To je sice ušlechtilý cit, ale právě teď se musíte soustředit sami na sebe, a to bude vyžadovat určité odhodlané úsilí. Pokud je to možné, jděte si zaběhat s přítelem a proberte s ním záležitosti, které vás trápí. Zvýšený příjem kyslíku vaši mysl uklidní.

Přečtěte si také