Denní horoskop VAH na 17. 12. 2022

Váhy 17. 12. 2022

Nedivte se, že se dnes budete cítit, jako by vás někdo šťouchal klackem, protože vás něco nutí k pohybu. Pohybuje se tu agresivní energie, která na všechny klade nároky. Měli byste se zamyslet nad tím, jak nejlépe využít své schopnosti a vnímavou povahu, abyste pomohli dělat věci efektivně a účinně.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Poezie života dnes jistě proniká do vaší hlavy. To znamená, že s větší pravděpodobností podlehnete kouzlu a lichotkám těch, kteří by se s vámi rádi sblížili z důvodů, které nemusí být zcela nevinné. Berte nyní všechna nová setkání s rezervou, než se k něčemu zavážete, a nepodléhejte příliš brzy!

Práce

Členové týmu, se kterými spolupracujete, vám dodají potřebný impuls, abyste svou práci dostali na potřebnou úroveň. Ptejte se na rady ostatních, ale nebojte se jít na vlastní pěst. Samostatná práce pro vás dnes bude docela přínosná.

Peníze

Pokud jde o peníze, brzy se pravděpodobně dočkáte mírného, ale potřebného zlepšení. Planeta lásky, přijetí a tvořivosti po vás žádá, abyste se stali osobou, kterou všichni považují za úspěšnou a za vzor, jemuž je třeba se vyrovnat. Jste pro ostatní vzorem, i když si to možná ještě neuvědomujete. Vidí ve vás potenciál a možná se vám tento týden skutečně ozve někdo, kdo vám může zajistit skvělý pocit ze sebe sama, takže mějte uši otevřené.

Zdraví

Vědomí, že se věnujete něčemu, co jste si sami zvolili, má ve vašem životě velký význam. Když si užíváte jógu nebo když se sprchujete po dobrém, zpoceném běhu - věnujte chvíli tomu, aby se pocity spokojenosti a cílevědomosti šířily z vašeho srdce do všech buněk vašeho těla. Toto vědomé ocenění vlastních životních úspěchů má léčivou kvalitu. Pak nechte odpočinek vstoupit do svých buněk stejně hluboko, jako jste do nich vpustili cvičení.

Přečtěte si také