Denní horoskop VAH na 17. 3. 2024

Váhy 17. 3. 2024

Drobné změny ve vaší finanční situaci by vám mohly přinést krásný den, Váhy. Možná objevíte chybu banky ve svůj prospěch, dostanete splátku půjčky nebo obdržíte štědrý dar. Ať už to bude cokoli, pravděpodobně vám to umožní uskutečnit nákup, o kterém jste si mysleli, že ho musíte na nějakou dobu odložit. Užívejte si svého štěstí a využijte ho naplno.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Postavení planet podporuje impresionisty ve vás, aby se odvážně projevili. Pokud s někým chodíte poprvé, věnujte čas stylovému oblečení, ale dbejte na to, aby vás obklopovala aura tajemna. Nechcete přece hned prozradit všechna svá tajemství, a tak si hrajte na tajemného cizince podle svého gusta. Flirtujte, svádějte, škádlete a především se bavte.

Práce

Někdo, na koho jste se spoléhali při získávání informací, náhle změní názor. Fakta se změnila a vy musíte posbírat kousky informací a poskládat je dohromady novým způsobem. Dejte si na čas a buďte trpěliví s měnícími se okolnostmi.

Peníze

Ve svém peněžním životě se pohybujete na velkých vlnách změn. Jste plní úžasně kreativních nápadů, jak více vydělávat a šetřit, což je skvělé. Ale také jste někdy trochu nestálí, takže mít plán B, C a D by nebylo na škodu. Mezitím se vám rozsvěcuje sektor kariéry, který po vás žádá, abyste v něm převzali více vůdčí role.

Zdraví

Kdybyste se řídili včerejší radou, možná byste pocítili, že je pro vás výhodné udržovat svou osobní energii v sobě a nerozdávat ji jiným lidem nebo situacím. V návaznosti na to se dnes zkuste soustředit na svůj dech. Cvičte a jezte pomalu a s rozmyslem, aby váš dech zůstal prioritou ve všem, co děláte. Rytmus vašeho dechu je vůdčím impulsem k udržení pozitivní energie. Dělat to, co je pro vás správné, není vždy snadné. Zůstaňte soustředění.

Přečtěte si také