Denní horoskop VAH na 19. 10. 2022

Váhy 19. 10. 2022

Vaše intuice je nyní poměrně vysoká, což vám umožňuje přesně se naladit na naděje a sny druhých. Ve společnosti to však může být trochu ošemetné. Někdo může říkat jednu věc, zatímco vy víte, že si myslí něco jiného! Nezabývejte se příliš myšlenkami druhých lidí. Namísto toho zaměřte své myšlenky na to, jak jste nyní šťastní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná budete muset se svou drahou polovičkou do detailu probrat, jak budete přistupovat k určitému projektu, který jste se rozhodli společně realizovat. Abyste mohli postupovat co nejefektivněji a nejprogresivněji, musíte oba stát nohama pevně na zemi a ne hlavou ve vzduchu.

Práce

Nic vám nebude dávat smysl. Vyznat se v současné situaci nebude snadné. Tak to prostě je, tak se tím nenechte frustrovat. Jednoduše se s tím smiřte a jděte dál, jak nejlépe dovedete. Není třeba trucovat nad tím, co nemůžete změnit.

Peníze

Nyní máte harmonický aspekt, který ovlivňuje váš domov a emoce. Pokud se zabýváte kreativitou nebo designem, přemýšlejte o tom, jak rozšířit svou linii tak, aby zahrnovala i domov. Protože se ve vás probouzí tolik vlastních vzpomínek a pocitů, možná zjistíte, že váš život může poskytnout základ pro některé nové úžasné nápady. Peníze přicházejí, když spojíte osobní s profesionálním.

Zdraví

Vzhledem k dnešním planetárním aspektům byste se mohli cítit velmi nervózní a přecitlivělí. Můžete být přetížení a potřebovat se stáhnout na stabilnější a pohodlnější místo v sobě. Věnujte deset minut ráno a deset minut večer hlubokému dýchání a protahování na podlaze a pocítíte okamžité účinky. Tohle jste si nezavinili přes noc a podle toho může trvat týden nových regeneračních návyků, než uvidíte výsledky, ale věřte nám: za tu námahu to stojí. Pokud to nedokážete udělat pro sebe, udělejte to pro své okolí, na které mají vaše emocionální a duševní stavy vliv.

Přečtěte si také