Denní horoskop VAH na 19. 12. 2023

Váhy 19. 12. 2023

Možná si dnes budete muset dát pauzu od pobytu v oblacích. Přistaňte na zemi a řešte praktické záležitosti, kterým se obvykle vyhýbáte. Vaše emoce mají velkou sílu a vaše povaha je agresivnější než obvykle. Využijte tuto silnou kombinaci energií ve svůj prospěch. Nenechte se druhými nasměrovat tam, kam nechcete jít.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná vás najednou přestane bavit neustále před ostatními skrývat svou pravou povahu a navenek se tvářit chladně a nezúčastněně, i když uvnitř jste jako sopka. Astrální vliv vás povzbuzuje k tomu, abyste měli sebedůvěru a bezstarostnost a nechali vše volně plynout. Sbohem, chladné, klidné a vyrovnané já. Nikdo, zejména váš milostný zájem, nebude nijak zvlášť šokován, jak brzy zjistíte.

Práce

Vaše prozíravé nápady jsou dobré, ale je třeba je dopracovat. Vyžádejte si radu ostatních. Dělejte věci s partnerem. Není třeba znovu vynalézat kolo, zvláště když máte k dispozici zdroje, které vám umožní snadno splnit vaše cíle.

Peníze

Pokud jde o peníze, brzy se pravděpodobně dočkáte mírného, ale potřebného zlepšení. Planeta lásky, přijetí a tvořivosti po vás žádá, abyste se stali osobou, kterou všichni považují za úspěšnou a za vzor, jemuž je třeba se vyrovnat. Jste pro ostatní vzorem, i když si to možná ještě neuvědomujete. Vidí ve vás potenciál a možná se vám tento týden skutečně ozve někdo, kdo vám může zajistit skvělý pocit ze sebe sama, takže mějte uši připravené.

Zdraví

Když se postavíte svým démonům – pozdě v noci u ledničky nebo ráno u vypnutí budíku  zahlédnete, co potřebuje pozornost. Hýčkáte si svou potřebu čerstvých, zdravých a chutných potravin? Zkuste si upéct jablečný koláč od základu. Dopřejte si pohoštění, které si zasloužíte, zdravým a vhodným způsobem. A pokud jste o cvičení spíše přemýšleli, než abyste ho prováděli, nezapomeňte, že se vám bude lépe spát, když po skončení práce spálíte stres běháním.

Přečtěte si také