Denní horoskop VAH na 2. 12. 2023

Váhy 2. 12. 2023

Dnes je úžasný den, během kterého se budete moci prokousat nepravdami a proniknout k podstatě problému. Neztrácejte čas povrchními rozhovory a situacemi. Vaše energie je příliš cenná na to, abyste ji věnovali těm, kteří nedokážou vidět hlubší smysl. Dnes vás čeká meditace, intenzivní konverzace a vášnivá láska. Přijměte smyslnou, citlivou bytost v sobě.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Objekt vaší náklonnosti bude dnes večer trochu vznětlivý. Pokud se zdá, že je váš přítel rozpálený a dělá povyk kvůli ničemu, pak je nejlepší radou být zdvořilý a nevšímat si ho. To nejlepší z něj můžete dostat tím, že zahájíte živou konverzaci na některou z řady sporných otázek. Nabídněte snadné východisko – alespoň jednou.

Práce

Dnes máte hodně energie, ale buďte s ní opatrní. Hrozí nebezpečí, že vaše nápady budou nějakým způsobem zavádějící nebo špatně nasměrované. Neprovádějte žádné zásadní změny v plánech, dokud se neporadíte s několika dalšími lidmi ze svého oboru.

Peníze

Nyní bude pro vás komunikace o něco obtížnější. Lidé vás mohou vnímat jinak, než jací jste, nebo z vašich slov vyčíst něco, co tam není. Ať už je to jakkoli, nemějte pocit, že se musíte bránit. Váš domácí život a emoce se mohou na krátkou dobu rozšířit a mohou být nestabilní. Než abyste nechali napětí eskalovat, raději pěstujte trpělivost. Vězte, že se to brzy zlepší.

Zdraví

Vaše břicho by dnes mohlo být trochu citlivé. Ke zklidnění podrážděného žaludku použijte mátový nebo heřmánkový čaj. Pokud se necítíte na cvičení, věnujte trochu času lehkému protažení celého břicha. Zaměřte svou pozornost na trávicí proces a jezte lehce: polévky a vařená zelenina by vašemu žaludku dopřály odpočinek. Pokud můžete použít bio zeleninu, je to vždy vhodnější. Možná vás potěší, když si na webu vyhledáte informace o ekologickém zemědělství, abyste se dozvěděli více o tom, jak se fyzicky a duchovně vyživovat.

Přečtěte si také