Denní horoskop VAH na 21. 9. 2022

Váhy 21. 9. 2022

Sny a představy o vzdálených zemích a exotických místech vás možná přivedou k myšlence všeho nechat a na chvíli odjet. Váhy, obvykle nebýváte impulzivní, ale dnes se cítíte neklidní. Pokud nemáte žádné povinnosti a pokud to počasí dovolí, vydejte se někam, kde můžete zažít změnu prostředí. Všichni to čas od času potřebujeme.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je to zábava po celou dobu jízdy na horské dráze života. Dnešní doba představuje pro váš milostný život skutečně jen jeden konkrétní problém, a tím je přílišné požitkářství. "Jako by něco takového vůbec mohlo existovat!" říkáte si. Ale bohužel je to pravda. Pokud si vyjdete se svým cukrovým miláčkem, dejte si pozor na to, abyste se příliš nenajedli a příliš nenapili.

Práce

Vaše celková nálada se dnes výrazně zlepší, což vám usnadní vypořádat se s nezralým přístupem lidí ve vašem okolí. Přirozeně budete trpělivější, čímž se vám otevřou dveře k lepším vztahům se všemi okolo.

Peníze

Vesmír vytváří podmínky pro náhlé záblesky vhledu a geniality. Není čas sedět stranou nebo být pasivní. Místo toho vás vyzýváme, abyste se zaměřili na svůj domov a emoce a našli nejvýnosnější nápady a nejlepší způsoby, jak vydělat peníze právě teď. Domácímu podnikání se daří. Nápady, které vycházejí ze srdce, lze bez větších problémů proměnit v chalupářský průmysl.

Zdraví

Planetární konjunkce zdůrazňuje vaše emoce. Pokud si správně připravíte půdu, umožní vám tento krátký tranzit jasněji nahlédnout do vaší mysli. Připravte si půdu pomocí jógy, odpočinku, cvičení a uvědomělé stravy. Dovolte si poznat, čemu jste se vyhýbali - požádejte o uvědomění, abyste mohli pokročit na své osobní cestě. Je důležité vyhnout se veškerému vnitřnímu posuzování. Já se nemůže projevit uprostřed posuzování. Buďte skálou, kterou byste si přáli, aby pro vás byli ostatní.

Přečtěte si také