Denní horoskop VAH na 22. 9. 2022

Váhy 22. 9. 2022

Váhy, dnes vás to bude táhnout mnoha směry. Mohlo by se vám zdát, že jste se ocitli v cukrárně, máte jen pár korun a všechno přitom vypadá lahodně. Dejte si pozor, abyste se nerozjeli příliš mnoha směry najednou a žádný z nich nedotáhli do konce. Pokud se zaseknete a nebudete si jisti, kudy se vydat, stáhněte se ze situace a stravte nějaký čas sami se sebou. Nejlépe se vám pracuje o samotě.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se zdá, že ostatní jsou posedlí image, ale vy víte, že to není to nejdůležitější na světě. I když máte někdy pocit, že vaše vlasy nebo pleť nemají tu správnou barvu, vaše tělo nemá tu správnou velikost nebo váš šatník není špičkový, je tu někdo, kdo vás má opravdu rád takové, jací pod tím vším jste.

Práce

Jste frustrovaní z toho, že se vám před nosem zavírají dveře, ale nedělejte to. Jsou to zprávy z vesmíru, které vás vedou správným směrem. Některé věci nejsou předurčeny k tomu, aby se staly  přijměte to a jděte dál. Správné dveře se otevřou ve správný čas.

Peníze

Vesmír vytváří podmínky pro náhlé záblesky vhledu a geniality. Není čas sedět stranou nebo být pasivní. Místo toho vás vyzýváme, abyste se zaměřili na svůj domov a emoce a našli nejvýnosnější nápady a nejlepší způsoby, jak vydělat peníze právě teď. Domácímu podnikání se daří. Nápady, které vycházejí ze srdce, lze bez větších problémů proměnit v chalupářský průmysl.

Zdraví

Dnešní tranzit vás donutí přemýšlet, zda stihnete vše, co potřebujete, včas. Pokud se soustředíte na své vztahy, možná zjistíte, že na sebe vyvíjíte větší tlak, než je nutné. Jako vždy využijte komunikaci ke zmírnění svých očekávání, abyste nebyli odváděni od toho, co je skutečně důležité. Pokud cítíte trochu větší napětí, bylo by dobré vypít velké množství vody.

Přečtěte si také