Denní horoskop VAH na 23. 6. 2022

Váhy 23. 6. 2022

Vaše emoce mohou být poněkud nestálé. Dnes pro vás může být těžké se na cokoli soustředit, Váhy. Věci se budou stále přesouvat od jednoho tématu k druhému, aniž by se něco vyřešilo. Ostatní nebudou mít tendenci mít pro vaše pocity příliš pochopení, takže to nečekejte. Jen byste si připravili zklamání. Dnes je lepší soustředit se spíše na svou hlavu než na srdce.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste se snažili udržet v tajnosti nějakou aféru, může vlivem dnešní nebeské energie vyjít najevo. Možná to však nebude někdo jiný, kdo to prozradí, ale vy sami, protože se rozhodnete, že je to nyní natolik důležité, že se o to podělíte se světem. I když to může být obtížné rozhodnutí, z dlouhodobého hlediska se vyplatí.

Práce

Někdy nás vesmír požádá, abychom si něco zopakovali, pokud má pocit, že jsme to napoprvé neudělali správně. Dnešek je jedním z těch dnů, kdy tuto zpětnou tendenci pociťujete. Místo toho, abyste se posunuli vpřed, jste žádáni, abyste se vrátili zpět a zopakovali si to.

Peníze

V tomto týdnu vás čeká několik náročných aspektů, které ovlivňují váš peněžní dům. Aktivita v oblasti peněz vás vrátí do jednodušších časů. Ovlivněn je však také oblast cizích peněz neboli dluhů. Jste vyzýváni, abyste je splatili nebo si půjčili, abyste mohli rozšířit své podnikatelské aktivity.

Zdraví

Všechno toto ukrývání na místě možná konečně spustilo nebo oživilo váš skrytý hnízdící instinkt. Je důležité, abyste tomuto pocitu věnovali pozornost a udělali vše pro to, aby se váš domov stal příjemným a pečujícím prostředím. Doufejme, že už máte doma všechny báječné věci, které potřebujete k přípravě zdravé večeře. Udělejte si večer pro sebe a své tělo: uklidňující, pečující a odpočinkový.

Přečtěte si také