Denní horoskop VAH na 23. 9. 2022

Váhy 23. 9. 2022

Váhy, dnes se možná zaměříte především na studium astrologie a psychických disciplín. Můžete dokonce navštěvovat kurzy v oboru, který vás zajímá. Můžete také očekávat, že se seznámíte s novými zajímavými lidmi, kteří mohou být trochu podivní, ale přesto by se mohli stát vašimi blízkými přáteli. Pokud to nebude příliš nebezpečné, vydejte se po vyučování domů pěšky. Potřebujete si vyčistit hlavu, abyste mohli spát.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes budete mít chuť pobavit své blízké. Možná budete mít také chuť vyzkoušet nějaké nové nápady, například procvičit si vzájemné telepatické schopnosti. Požádejte svou drahou polovičku, aby uhodla, zda ji milujete, nebo ne. Možná to ani není třeba moc hádat, protože je to nejspíš samozřejmé, ale vítěz může tomu druhému připravit opravdu vzrušující překvapení. Tak kdo půjde první?

Práce

Informace, které dnes dostáváte, jsou součástí pravdy, ale nejsou pravdou úplnou. Budete muset tlačit a být agresivní, abyste z lidí dostali úplný příběh. Nespokojte se s povrchním tlacháním. Pronikněte k jádru věci.

Peníze

Vesmír vytváří podmínky pro náhlé záblesky vhledu a geniality. Není čas sedět stranou nebo být pasivní. Místo toho vás vyzýváme, abyste se zaměřili na svůj domov a emoce a našli nejvýnosnější nápady a nejlepší způsoby, jak vydělat peníze právě teď. Domácímu podnikání se daří. Nápady, které vycházejí ze srdce, lze bez větších problémů proměnit v chalupářský průmysl.

Zdraví

V dnešní době můžete mít pocit, že každé vaše rozhodnutí je důležité. Takový tlak může být někdy obtížný a matoucí. Samozřejmě, že to, co jíte, kolik cvičíte a zda dobře (a dostatečně) spíte, je důležité. Ale pocit, že rozhodnutí, která dnes učiníte, jsou závazná, působí kontraproduktivně. Dovolte pocitům, aby se objevily, a přiznejte si jakýkoli tlak, který cítíte. Pamatujte, že nic nezůstává navždy stejné, včetně postavení planet!

Přečtěte si také