Denní horoskop VAH na 24. 3. 2024

Váhy 24. 3. 2024

Plyn je zapnutý, Váhy. Jediná jiskra může způsobit explozivní ohnivou kouli. V tomto dni je obrovské množství potenciální energie, která jen čeká na to, až se uvolní. Než zapálíte sirku, vězte, do čeho jdete. Dopady vašich činů se budou nějakou dobu vlnit. Přesto se do toho pusťte a podpalte situaci. Možná se rýsuje problém, který už nelze ignorovat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Chováte intenzivní city k určité osobě, ale o všem mlčíte. Nepřejete si, aby vás viděla v jiné pozici než v pozici síly a kontroly. Dnešní planetární konstelace vyvolává otázku, koho vlastně obelháváte. Být zranitelný je součástí důvěry k druhému člověku.

Práce

Nebojte se něco iniciovat. Pusťte se do projektu nebo nápadu, který považujete za důležitý, a ostatní vás budou automaticky následovat. Velkou podporu budete mít téměř ve všem, takže se pusťte do něčeho, čemu věříte.

Peníze

Obvykle jste dost jasnovidní, ale tento týden můžete překvapit i sami sebe. Vesmír otevírá komunikační kanály, aby vám poskytl všechny informace, které budete potřebovat k dalšímu kroku. Nedivte se, že jste nyní trochu přelétaví. Příští týden se vrátíte na zvolenou finanční cestu.

Zdraví

Když se cítíte ztraceni a nevíte, co chcete, držte se své rutiny. Při správné péči o tělo (kvalitní, čerstvé jídlo, dostatek vody a pohybu) se podvědomí nakonec odhalí samo. Vytvořte si dnes pro sebe pečující a předvídatelný vzorec. Dýchejte vědomě. Základní cvičení hatha jógy vám pomůže zklidnit mysl. Jakékoli poselství, které se ve vás skrývá, vyjde na povrch, pokud se na jeho přijetí připravíte. Nechte se unést a přijměte krok nevědění.

Přečtěte si také