Denní horoskop VAH na 26. 2. 2024

Váhy 26. 2. 2024

Některé špatné zprávy o vaší finanční situaci nemusí být ve skutečnosti tak špatné, jak se na první pohled zdá. I tak vás ale vyvedou z míry. Než propadnete panice, dvakrát si informace ověřte, Váhy. Může se stát, že počítač udělal chybu nebo že bankovní úředník něco popletl.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky přítomné energii si dnes užijete několik nádherných a skutečně poučných rozhovorů. Pokud se chystáte na první rande, očekávejte, že se vaše rozhovory budou týkat poměrně hlubokých témat, jako je například smysl života. Pokud jste ve stálém vztahu, udělejte si čas na to, abyste si vyšli ven a navštívili opravdu dobré představení, protože to vám oběma pomůže uvolnit se.

Práce

Dnes se můžete svézt na vlně štěstí a přízně osudu, ale pouze pokud dokážete ignorovat ty, kteří se k vaší situaci staví negativně. Nezabývejte se jejich nezdravým a krátkozrakým pohledem.

Peníze

Tento týden je důležité, abyste své představy a potřeby sdělovali co nejjasněji. Říkejte obtížné věci v mentorských a profesních odborech. Čím více to dokážete, tím dříve se vrátíte do normálního života. Mezitím by vaše naděje a sny mohly být na okrajích trochu rozmazané. Udělejte si čas na to, abyste se soustředili na osobní a finanční cíle.

Zdraví

Možná se dnes spřátelíte těmi nejneobvyklejšími způsoby. Můžete očekávat nečekané – od sebe i od ostatních. Nezapomeňte však, že je to dočasné - není to změna srdce – je to spíše jako změna oblečení. Vaše srdce mimochodem vždy rádo přijme trochu pozornosti  a to mluvíme o pořádném kardio tréninku. Zjistěte, zda se vašim novým známým líbí zvýšit si tepovou frekvenci ve zdravém venkovním prostředí. Možná se z těch, kterým se to líbí, stanou trvalí přátelé.

Přečtěte si také