Denní horoskop VAH na 27. 10. 2022

Váhy 27. 10. 2022

Zvláštní informace, které k vám přicházejí buď zevnitř – vaše intuitivní vhledy –, nebo zvenčí – informace získané z knih, televize nebo internetu – vám mohou otevřít cestu ke kariérnímu postupu a finančnímu zisku. Vyhlídky jsou pro vás růžové, i když můžete očekávat spoustu práce, než se dostanete tam, kam chcete. Čeká vás podnětný večer s přáteli nebo romantickým partnerem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Připravte se na to, že váš život bude plný romantiky a dobrodružství. Očekávejte neočekávané, a hlavně se nedivte, když vám někdo nabídne exotické dobrodružství. Je to čas, kdy si můžete rozšířit obzory, takže buďte připraveni vydat se se svou drahou polovičkou na daleká místa, i když budou jen smyšlená. Očekávejte, že se váš vztah změní k lepšímu, a to se jistě stane!

Práce

Nesnažte se předstírat, že jste někdo, kdo nejste, nebo že víte něco, co nevíte. Můžete být v pokušení zapojit se do rozhovoru, o kterém prostě nic nevíte. Místo předstírání si přiznejte, že tomu tak je.

Peníze

Do vesmíru teď vkládáte pořádnou energii. Ostatní vás vnímají jako cílevědomého člověka, který bez problémů zvládá více povinností. Díky vlivům na vaše sociální skupiny a politiku se můžete stát vládcem scény dříve, než se nadějete. Využijte toho k tomu, abyste si řekli o více peněz v současném zaměstnání nebo si našli nové.

Zdraví

Dnešní energie vám pomůže zvýšit vaši pohodu tím, že zaměříte svou pozornost na to, jak vaše emoce ovlivňují vaši ochotu činit zdravá rozhodnutí. V každém dni se objevují vzestupy a pády týkající se naší stravy a dalších rozhodnutí, která ovlivňují naše tělo. Jsou chvíle, kdy chceme cvičit, a chvíle, kdy chceme ležet na gauči a dívat se na televizi (nebo její obdobu). Lidé nejsou roboti  kolísáme na základě emocí. Uvědomte si tyto změny během každého dne.

Přečtěte si také