Denní horoskop VAH na 28. 2. 2024

Váhy 28. 2. 2024

Nepodobá se vám to, Váhy, ale dnes jste výkonný stroj na úklid. Vezmete si do hlavy, že dnes je ten správný den, abyste si doma udělali pořádek, a sami se do toho pustíte. To je příliš mnoho úklidu a organizování na jednoho člověka. Proč si nepřizvat pomoc? Přizvěte partnera nebo děti, pusťte si hlasitou hudbu a všichni úkoly dokončíte během chvilky.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní tranzit znamená, že máte všechny šance přilákat tu správnou osobu již dnes, pokud dokážete být otevření a využít určité příležitosti, jakmile se vám naskytne. Možná jste si přáli příležitost, kdy byste se s dotyčnou osobou mohli setkat, nebo alespoň dostat nějakou příležitost k rozhovoru. Ta se naskytne, ale budete muset být rychlí.

Práce

Vztahy s ostatními budou obtížné. Možná budete muset hláskovat věci po písmenech. Nic neberte jako samozřejmost. Ostatní lidé nebudou schopni pochopit abstraktní pojmy, které jim předkládáte. V komunikaci buďte trpěliví a praktičtí.

Peníze

Jste nabuzeni a připraveni navázat nové kontakty. Ať už se živíte čímkoli, zjistíte, že s přáteli je to mnohem snazší. Požádat o pomoc důvěryhodného mentora nebo se jen představit někomu, kdo pro vás byl vždy inspirací, je skvělé využití současné energie. Některé takové mentory můžete najít i mezi svými dětmi, rodinnými příslušníky a tvůrčími partnery.

Zdraví

Pokud potřebujete pomoc v práci nebo doma, dnes je skvělý den, kdy o ni můžete požádat. Ostatní vám rádi poslouží. Pokud jste v poslední době zanedbávali své vlastní potřeby, najděte si čas a zajistěte si pomoc s dětmi nebo přestaňte pracovat dříve a udělejte něco pro sebe. Může to být procházka nebo skok na běžecký pás, abyste si zvedli tepovou frekvenci (to je vždy důležité), nebo nákupy drobností na internetu, které už příliš dlouho leží na vašem osobním seznamu.

Přečtěte si také