Denní horoskop VAH na 28. 8. 2022

Váhy 28. 8. 2022

Váhy, dnes se můžete cítit zanedbávané a nemilované. Pokud jste svobodné, můžete se cítit ještě hůř. Rozveselte se. Pokud budete pobíhat s tak depresivním a dramatickým výrazem ve tváři, nikdo nebude mít chuť vás pozvat na rande. Zkuste si udělat radost tím, že budete dělat věci, které vás baví. Pokud se budete usmívat, budete magnetem pro někoho, kdo má lásku na rozdávání.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Některé nebeské aspekty ji mají a některé ne. Dnešní planetární konfigurace vám může slibovat svět, ale než dáte své srdce pryč, ujistěte se, že jste podepsali záruku. Mohla by to být skvělá příležitost k romantice, která ve vás probudí city, jež jste už dlouho nezažili. Případně vás celá zkušenost může zklamat. Pečlivě si vybírejte konverzaci, abyste zjistili, do čeho se možná pouštíte.

Práce

Přestaňte se pokoušet oživit starý projekt nebo práci, která vám již nevyhovuje. Nyní je čas začít něco nového. Nebojte se hledat novou práci. Nemá smysl setrvávat v situaci, která vás zcela nenaplňuje.

Peníze

Toto období je plné výzev, kdy vesmír vyvolává nejrůznější emoce, z nichž některé mohou být cenné, pokud jde o vydělávání peněz. Váš mozek uvolňuje některé ze svých nejkreativnějších materiálů, takže si připravte tužku a papír, abyste si mohli zapsat, co prožíváte. Přetvořte to v něco výjimečného a dejte se do práce, abyste to prodali s maximálním ziskem!

Zdraví

Nedivili bychom se, kdybyste dnes uronili pár slz. Kdo kdy řekl, že je špatné plakat? Děláte, že vůbec nic necítíte, když jste přetíženi? Pokud je dnešní den skutečně dnem, který vás zastihne v pláči, buďte šťastní! Zablokované emoce vás tíží a ztěžují vám pocit, že žijete. Pokud se vám podaří zajít na lekci jemné jógy nebo meditace, pomůže vám to prozkoumat některé nevyjádřené emoce, o kterých možná ani nevíte.

Přečtěte si také