Denní horoskop VAH na 29. 12. 2022

Váhy 29. 12. 2022

Váhy, dnes pro vás může být těžké zaujmout realistický přístup ke svým emocím. Nějaká citlivá záležitost vás bude táhnout takovým způsobem, že budete mít pocit, že jste ve vztahu k ostatním úplně mimo. Možná byste měli zvážit, zda pro jednou nenechat někoho jiného převzít vedení a umožnit, aby se před dalším rozhodnutím vytvořila stabilita.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární energie vás povzbuzuje, abyste si více věřili a také abyste věřili ve svou schopnost přilákat toho pravého. Máte dávku sebedůvěry, která vám dodává docela koketní náladu a přitahuje k vám lidi, s nimiž rádi komunikujete a je vám s nimi skutečně dobře. Pokud se vám podaří trochu vypilovat svůj konverzační styl, nic vás nezastaví.

Práce

Nebuďte dnes lhostejní. Postavte se za sebe. Ujistěte se, že za své služby a tvrdou práci dostáváte spravedlivou odměnu a spravedlivé uznání.

Peníze

Máte podpůrný aspekt, který prospívá vaší zvědavosti v peněžních otázkách. Váš sektor romantiky, dětí a rodiny je zvýrazněn. Ujistěte se, že neutrácíte příliš mnoho, abyste si získali nebo udrželi něčí lásku. Zůstanete-li v rámci rozpočtu, může se ve skutečnosti více projevit vaše skutečná milující povaha. Důraz na cestování, duchovno a učení ukazuje, že životní lekce jsou stejně důležité jako majetek.

Zdraví

V těchto náročných obdobích se doporučuje vést si snový deník. Sny mohou obsahovat cenné informace pro bdělý život. Zvyk zapisovat si sny skutečně usnadňuje jejich zapamatování. Neexistují žádná hodnocení určující, co se ve snech může vysílat a co ne, takže je můžete brát stejně vážně jako výtvarná díla, která jste vytvořili v dětství. Respektování snů vás učí sebeuvědomění a zostřuje vaše chápání toho, na čem vám skutečně záleží.

Přečtěte si také