Denní horoskop VAH na 30. 10. 2022

Váhy 30. 10. 2022

Chcete-li pochopit posun, ke kterému dnes dochází, musíte se na události podívat z nadhledu. Pomalý proces osvobozování nabírá na obrátkách. Během několika příštích měsíců neodmítnete příležitost zbavit se tísnivé části své minulosti. Zbavíte se starých komplexů a vyjdete z nich obnoveni. Neznepokojujte se, pokud rodinné vztahy trochu utrpí. Trápení je pouze dočasné.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešním heslem je experimentování na všech úrovních. Není možné, abyste vy nebo vaše drahá polovička strávili den jinak než zkoušením nejrůznějších nových věcí. Jezte různá jídla, noste jiné oblečení, mluvte spolu novými způsoby. Rutina může být jako svěrací kazajka a může brzdit jakoukoli spontánnost, zejména ve vašem milostném životě. Buďte alespoň jednou trochu blázniví!

Práce

Se současnou strukturou dokážete pracovat docela dobře. Vše nasvědčuje tomu, že pro vás bude tento den velmi produktivní. To, co vám minulý týden příliš nefungovalo, nyní probíhá zcela hladce a s minimálním úsilím z vaší strany.

Peníze

Do vesmíru teď vkládáte pořádnou energii. Ostatní vás vnímají jako cílevědomého člověka, který bez problémů zvládá více povinností. Díky vlivům na vaše sociální skupiny a politiku se můžete stát vládcem scény dříve, než se nadějete. Využijte toho k tomu, abyste si řekli o více peněz v současném zaměstnání nebo si našli nové.

Zdraví

Darujte dobrou komunikaci: když se cítíte vnitřně rozrušení, napočítejte do deseti, než se pokusíte vyjádřit své myšlenky slovy. Dnešní aspekt může způsobit, že budete nepřesní, když je třeba sdělit ty nejkritičtější věci. Vaše emoce mohou být těžko zvladatelné. Zbavte se přebytečné energie cvičením v posilovně, pokud je to možné, nebo dlouhou procházkou. Na konci dne za to budete vděční.

Přečtěte si také