Denní horoskop VAH na 6. 12. 2023

Váhy 6. 12. 2023

Možná se nacházíte v bažině nerozhodnosti. Váš mozek se točí mnoha směry, ale nedochází k žádnému závěru. S touto energií raději pracujte, než abyste z ní byli frustrovaní. Nebojte se důkladně prozkoumat každou myšlenku. V době, kdy se budete muset skutečně rozhodnout, už budete vědět, co chcete. Prozatím je lepší experimentovat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná budete muset jít proti proudu a pustit všechny překážky, abyste prožili noc plnou hluboké a nehynoucí vášně. To vás může překvapit stejně jako překvapit a potěšit váš milostný zájem. Uvolnění zábran může znamenat nejen začátek skutečně skvělého vztahu, ale také novou životní etapu. Jděte do toho.

Práce

Dnes se vám vše daří, a tak nepromarněte den vychloubáním – využijte dnešní energii ve svůj prospěch. Tlačte na pilu. Dosáhnete jakéhokoli cíle, do kterého se pustíte. Neochvějné štěstí vás dovede k úspěchu.

Peníze

Většina z nás vás zná jako dobrosrdečného a štědrého člověka ve svém životě. V této době však ve vás může vesmírná energie zanechat pocit, že se od svých snů a cílů vzdalujete, nikoli k nim nebo pro ně. Nyní je čas udělat si inventuru svého peněžního života. Pokud můžete, přestaňte si půjčovat. Neztratíte žádné přátele; místo toho potřebujete čas na to, abyste znovu objevili, co je v tuto chvíli a pro vaši budoucnost důležité.

Zdraví

Už nějakou dobu cítíte v sobě i ve zbytku světa základní nerozhodnost. Astrální energie dává citlivým lidem pocit, že se věci mohou kdykoli změnit. Aspekt tohoto dne lechtá vaši touhu dát věci do pořádku pro všechny, na kterých vám záleží. Lekce, kterou byste si z toho měli odnést, je starat se nejprve o své vlastní potřeby. Určitě pijte hodně vody, užívejte vitamíny a denně cvičte.

Přečtěte si také