Denní horoskop VAH na 7. 10. 2022

Váhy 7. 10. 2022

Dnes se vám mohou zdát neobvyklé sny, vize a zvukové úkazy. Možná se vám bude zdát, že slyšíte hlasy. Než učiníte ukvapené závěry, vylučte všechny logické podmínky. Nejste blázni. Pravděpodobně to svědčí o rostoucím psychickém uvědomění. Měli byste si zapsat, co během této doby uvidíte, uslyšíte nebo se dozvíte. Mohlo by to být cenné.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se můžete ocitnout ve středu atraktivního okruhu obdivovatelů, kteří vás budou obdivovat. Díky energii tohoto dne se vše zdá být nějak mimořádně zábavné. Ne že byste chtěli propadnout hysterii v nevhodnou chvíli. Přesto někdo najednou spatří zcela novou stránku vaší osobnosti a je zcela unešen. Možná se později budete společně nejen smát.

Práce

Pokud jste mimo pracoviště, využijte tento čas k tomu, abyste se vrátili zpět a podívali se na dlouhodobé trendy. Dnes získáte jedinečný pohled, který běžně nemáte, když jste ve víru každodenní rutiny. Nadhled se dostaví.

Peníze

Nikdy nedovolte, aby se o vás říkalo, že neumíte zacházet s penězi. V minulosti to mohla být klidně pravda, nyní jste se však stali disciplinovanějšími, pokud jde o způsob, jakým vyděláváte a utrácíte. Možná budete chtít rozšířit svůj pohled na investování. Podívejte se na investování peněz do společností, které se zvedají, aby uspokojily jedinečné potřeby současné doby.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám pomůže zpomalit váš neustálý proces myšlení. K věcem přistupujete studovaně, a pokud si všímáte, jak se vaši přátelé dostávají na horu života, je to pomalu a vytrvale. Na mnohé to funguje. Ve skutečnosti platí, že čím pomaleji věci děláme, tím je to pro naše zdraví prospěšnější. Pomalé stravování napomáhá metabolismu, pomalé spouštění činek vám umožní lépe cvičit a pomalá jízda autem pomáhá všem.

Přečtěte si také