Denní horoskop VAH na 9. 11. 2022

Váhy 9. 11. 2022

Vhledy, které vyvěrají z hloubi vašeho nitra, by mohly rozproudit vaši představivost. Možná vám do mysli ve vlnách proudí nápady na eseje, básně, obrazy nebo hudbu. Možná budete chtít zůstat doma, abyste je mohli rozvíjet, ačkoli se můžete svěřit jednomu příteli nebo možná svému partnerovi. Ať nápady přicházejí! Později pro vás mohou mít větší význam.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes byste se měli pokusit zjistit, co skutečně cítíte ke svému poslednímu partnerovi nebo milostnému zájmu. Pokud máte již delší dobu smíšené pocity, věnujte nějaký čas tomu, abyste si ujasnili, co přesně vás trápí. Může se jednat pouze o drobný problém, který je zveličován a vyvolává pocit odcizení.

Práce

Rodí se nová myšlenka nebo projekt. Máte dobrou podporu. Nebraňte se této nové cestě. Z dlouhodobého hlediska vám přinese mnoho štěstí a úspěchů. Vaše energie je v této době poměrně silná. Mějte v sebe plnou důvěru.

Peníze

Někdy je příliš mnoho mluvení na škodu. Možná právě teď zjistíte, kde je ta hranice. Vesmír může věci zamlžit nebo se postarat o to, že zprávy budou zkreslené nebo nedoručené. Dobrou zprávou je, že aktivita ve vašich společenských aktivitách, skupinách a v oblasti samostatné výdělečné činnosti uhladí případná nedorozumění laskavými slovy a uklidňujícími gesty. Odtud je snazší přilákat takové nabídky a obchody, které chcete.

Zdraví

Je to skvělá příležitost všimnout si, co ve vašem životě funguje. Příznivý aspekt dne vás činí obzvláště citlivými a doporučuje se, abyste tuto citlivost využili k dosažení pozitivního cíle. Podívejte se, jak dobře se cítíte, když alespoň trochu cvičíte. Pochvalte se za to. Zamyslete se nad tím, jak často si připravujete čerstvé a zdravé jídlo. Vychutnejte si tento úspěch. Vlastně si na oslavu nalijte velkou sklenici vody!

Přečtěte si také