Denní horoskop VAH na 9. 12. 2023

Váhy 9. 12. 2023

Dnes by vás mohly zaujmout okultismus, alchymie nebo astrologie. Mohli byste navštívit přednášku nebo seminář na toto téma, případně se přihlásit na kurz. Vaše mysl je bystrá, takže ať už se rozhodnete studovat cokoli, budete se učit rychleji a více si toho zapamatujete. Čtení a experimentování by vás nyní mohlo hodně naučit. Mezi další možnosti patří meditace, rituály nebo regrese do minulých životů.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Buďte ke svému milostnému zájmu něžnější a láskyplnější. Pokud váš vztah v současné době vzkvétá, očekávejte, že budete mít chuť se opět ještě více sblížit. Pokud jste právě potkali někoho výjimečného, pak můžete zjistit, že síla přitažlivosti je větší, než jste si představovali. Připravte se na to.

Práce

Nedělejte si starosti s tím, abyste zůstali při zemi nebo byli praktičtí, když dnes pracujete. I když se o to budete snažit, nebude to příliš úspěšné. Raději soustřeďte svou energii na své divoké, geniální a jedinečné nápady. Ty vás dnes dostanou daleko.

Peníze

Většina vás zná jako dobrosrdečného a štědrého člověka či dívku ve svém životě. V této době však ve vás může vesmírná energie zanechat pocit, že se od svých snů a cílů vzdalujete, nikoli k nim nebo pro ně. Nyní je čas udělat si inventuru svého peněžního života. Pokud musíte, přestaňte si půjčovat. Neztratíte žádné přátele; místo toho potřebujete čas na to, abyste znovu objevili, co je v tuto chvíli a pro vaši budoucnost důležité.

Zdraví

Svět závisí na tom, zda mu budete denně dodávat dávku porozumění a přijetí. Až příliš často se cítíte nedoceněni a neuznáváni za lásku, kterou dáváte. Možná je na čase stanovit si určité hranice a obrátit tuto přijímající lásku zpět k sobě, místo abyste ji dávali nevděčným lidem. Problém je, že to pro vás není snadné. Tip: začněte se svým jídelníčkem. Dáváte si ty nejlepší a nejčerstvější možné potraviny? Přijímáte dostatek vitamínů a minerálů? Pijete dostatek vody? Obrácení pozornosti na vlastní potřeby vám pomůže udržet svou dávající povahu.

Přečtěte si také