Denní horoskop VODNÁŘE na 10. 11. 2022

Vodnář 10. 11. 2022

Romantika může dnes ve vašich myšlenkách zaujmout přední místo. Dnes večer se vám mohou zdát neobvyklé sny. Mohou být romantické nebo umělecky inspirativní, případně obojí. Zapište si je, protože mohou odhalit nové skutečnosti, které by vás mohly změnit. Vaše myšlenky týkající se peněz mohou kolísat mezi důvěrou a panikou. Neztrácejte fakta ze zřetele!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nemáte zlou nebo zákeřnou povahu, jen máte sklon k hněvu, když nemůžete dostat to, co chcete, když to chcete. Je jasné, že potřebujete ventilovat něco, na co si už nějakou dobu stěžujete. Jakmile to ze sebe dostanete, možná budete oba opět přáteli? Rozhodně ano, protože máte štěstí na své straně!

Práce

Dodržujte tempo. V této době je ve vzduchu cítit obrovské nadšení, ale pokud se jím necháte příliš unést, nakonec vyhoříte. Místo toho se musíte pohybovat pomalu a opatrně. Nepřepínejte se. Jste v dobré pozici.

Peníze

V oblasti kariéry jste hodně aktivní, což by vám rozhodně mohlo přinést více peněz. Možná obdržíte zprávu od šéfa nebo spolupracovníka, která navždy změní váš život, nebo dostanete zprávu od vesmíru, že je čas změnit kariéru na něco, co pro vás bude mít větší význam. Peníze přicházejí, když následujete své srdce.

Zdraví

V příštích dnech se může objevit emocionální nepořádek – ať už vnitřní, nebo vnější – a vy musíte odolat nutkání ho uklízet. Dnešní náročný aspekt je jako velká hádka otce a matky před zraky malého dítěte, vás. Musíte si dát pozor, abyste se nenechali uzavřít do sebe emocionálním napětím, které cítíte. Pravidelné cvičení a strava, která zahrnuje čerstvou zeleninu, vám pomohou zůstat pružní a soustředění, emocionálně.

Přečtěte si také