Denní horoskop VODNÁŘE na 11. 11. 2023

Vodnář 11. 11. 2023

Vydejte se na dlouhou procházku s někým, koho máte rádi. Zapalte si v ložnici svíčky nebo si dopřejte klidnou horkou koupel. Chutě a vůně jsou pro vás nyní mimořádně silné. Vychutnejte si romantickou večeři ve dvou. Nenechte se natolik strhnout intelektuální stránkou věci, abyste zapomněli na smyslnou stránku života.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Něco vám dává tušit, že určitý vztah je rozhodně na dobré cestě. Než však dáte do vztahu všechno a rozhodnete se, že je to pro vás to pravé, dejte si trochu času. Ten může buď situaci ještě zlepšit, nebo vám umožní spatřit něco, k čemu jste byli dříve slepí.

Práce

I když dnes nepracujete, stále máte na mysli pracovní záležitosti. Nejdůležitější myšlenky jsou ty na destrukci. Je čas nechat svou současnou situaci padnout, abyste mohli stavět znovu a byli silnější než kdykoli předtím.

Peníze

V oblasti kariéry jste hodně aktivní, což by vám rozhodně mohlo přinést více peněz. Možná obdržíte zprávu od šéfa nebo spolupracovníka, která navždy změní váš život, nebo dostanete zprávu od vesmíru, že je čas změnit kariéru na něco, co pro vás bude mít větší význam. Peníze přicházejí, když následujete své srdce.

Zdraví

Dokud trvá planetární konjunkce, můžete, ale nemusíte být spokojeni, protože tento aspekt signalizuje radikální změnu. Můžete být na změnu připraveni, a v tom případě tuto konkrétní energii uvítáte, nebo můžete být při pomyšlení na změnu nervózní a trochu se napínat. Ať tak či onak, je třeba zpomalit tempo a nastolit rutinu hlubokého dýchání, abyste mohli následujícími dny procházet s klidným záměrem. Jóga zklidňuje nervy prostřednictvím dechu, tak proč to nezkusit?

Přečtěte si také