Denní horoskop VODNÁŘE na 11. 12. 2022

Vodnář 11. 12. 2022

Současná astrální konfigurace by se dala označit za krizovou fázi, i když dnešní události nebudou nešťastné. Komunikace se pro vás ukáže jako obtížná. Dlouho jste spoléhali na to, že si ostatní všimnou vašeho talentu a ocení ho, ale začínáte si připadat jako cucák, který je tak trpělivý. Tento den by byl vhodný ke konfrontaci s mocnostmi, které vám stojí v cestě.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Veškerou svou energii vložíte do udržování určitého tajného vztahu. Pokud jste měli problémy s nalezením času a prostoru pro setkání, pak se zdá, že vaše přání bude alespoň pro tuto chvíli splněno. Váš vztah může pokračovat neregistrovaně a bez povšimnutí všech a vy dva si můžete užívat samoty.

Práce

Někdo vám pravděpodobně vytkne nový geniální nápad, se kterým jste právě přišli. Neházejte ještě ručník do ringu. Využijte tyto nové informace k úpravě svého plánu, místo abyste ho úplně zavrhli. Jste na stopě něčeho velkého.

Peníze

V tomto týdnu se vám dostává astrálního daru, který se odehrává v oblasti vašeho horoskopu spojené s psaním, komunikací a zrozenci. Dostáváte pokyn, abyste se nyní blíže zaměřili na tyto oblasti a vydělali další peníze, ať už jde o nové podnikání se sestrou či bratrem, nebo o přidání nové formy komunikace do vašeho arzenálu dovedností. Jděte do toho! S malou pomocí druhých můžete dokázat velké věci.

Zdraví

Potřebu těla odstraňovat odpad si pravděpodobně uvědomujete. Když něco skončí nebo je hotovo, obvykle chcete jít dál! Dvě nejdůležitější dietní opatření, která napomáhají vylučování odpadů, jsou: pití velkého množství vody a konzumace hrubé stravy. Velká listová zelenina, jako je kapusta a jitrocel, jsou úžasně výživné produkty. Existují také křehké odrůdy jablek a sušené ovoce, které jsou prospěšné. Věnujte pozornost tomu, jak vaše tělo vylučuje odpad, abyste získali informace o tom, co byste měli jíst.

Přečtěte si také