Denní horoskop VODNÁŘE na 13. 12. 2022

Vodnář 13. 12. 2022

Komunikace s rodinnými příslušníky a výjimečnou osobou ve vašem životě by dnes mohla být frustrující. Buď nejste v souladu, nebo se stále míjíte. Nebuďte frustrovaní. Je to planetární energií, která působí trochu rušivě. Zítra tento aspekt pomine a vy se opět ocitnete na společné půdě.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná dnes nebudete mít jinou možnost než uvolnit zábrany. V okolí panují bezstarostné a vášnivé energie, kterým byste mohli jen těžko odolat.

Práce

Vaše agresivní sklony vás mohou dostat do problémů s kolegy, a dokonce i se zaměstnavatelem, takže buďte opatrní. Raději se držte při zemi, než abyste se aktivně snažili mačkat tlačítka nebo rozbíjet klece ostatních, kteří na to nemají náladu.

Peníze

Teď jste neporazitelní. Příležitosti k vám přicházejí snadno a vy si libujete v penězích, které můžete vydělat, vyhrát a ušetřit. Všechno se vám rozšiřuje a přináší štěstí, takže se ujistěte, že máte vše, co potřebujete, abyste s tím mohli zodpovědně zacházet. Protože se to týká vaší kariéry a autorit, peníze, které vám pravděpodobně přinesou, jsou velké a mohou vám změnit život. Je to skvělý týden, kdy můžete být sami sebou.

Zdraví

Umět o sebe pečovat vyžaduje přípravu. Plánováním dopředu ze sebe dostanete to nejlepší. Neexistuje téměř žádná fyzická aktivita, která by vás nebavila, proto si vyberte tu, která vám z praktického hlediska nejvíce vyhovuje. V cestě za tímto cvičením by mělo stát jen málo překážek nebo žádné. Vybudujte si kolem této zvolené aktivity trénink a využijte ji jako oporu pro případ, že se vám bude dařit hůře.

Přečtěte si také