Denní horoskop VODNÁŘE na 14. 10. 2022

Vodnář 14. 10. 2022

Doprava ve vaší čtvrti může být přetížená více, než jste kdy viděli. Možná ulici blokuje nehoda nebo stavba silnice. Může být téměř nemožné dostat se autem kamkoli, dokonce i do obchodu s potravinami. Pokud musíte jít ven, jděte pěšky nebo jeďte na kole, jinak vám může trvat hodinu, než uděláte to, co by vám normálně trvalo pár minut. Nebo ještě lépe – zůstaňte doma!

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současný planetární aspekt naznačuje, že byste mohli mít zájem na tom, abyste vypadali více mrzutě, než se ve skutečnosti cítíte. Nemáte tendenci manipulovat pocity druhých prostřednictvím pocitu viny? Zadržujete někdy náklonnost? Ačkoli to často funguje, dnes se to může obrátit proti vám a vy se můžete ocitnout v mnohem horší pozici, protože jste tuto hru hráli.

Práce

Vybírejte si, komu svá tajemství sdělíte. Ostatní budou chtít informace, které máte, ale to neznamená, že jim je musíte poskytnout. To je důležité bez ohledu na to, zda se ocitnete v práci, nebo ne. Pomluvy jakéhokoli druhu povedou k problémům.

Peníze

Míříte do období velkého bohatství, pokud jde o finance a informace, které vám pomohou získat větší jistotu. Jste nyní neuvěřitelně senzibilní. Vesmír míchá vaší oblastí karmy, minulých životů a institucí, takže se zaměřte na tyto oblasti, abyste vydělali více peněz, našli nové nápady na jedinečné výrobky a služby nebo našli místa, kam investovat své peníze pro maximální zisk.

Zdraví

Vaše srdce je na správném místě, když se o sebe staráte stejně dobře jako o druhé. Je třeba vás povzbuzovat, abyste se dobře stravovali, cvičili a dostatečně odpočívali. Buďte opatrní, pokud se ocitnete ve vztahu s někým, kdo vám tvrdí opak, a to že nejdůležitější je postarat se o jeho potřeby, abyste mu dokázali, že ho máte rádi. Je to pro vás past a musíte hledat partnerské vztahy s lidmi, kteří sdílejí vaše zdravé návyky.

Přečtěte si také