Denní horoskop VODNÁŘE na 14. 12. 2022

Vodnář 14. 12. 2022

Je vaše finanční situace nepřehledná? Začínáte kvůli ní panikařit? Možná se rozčilujete zbytečně. Dejte si dohromady všechny dokumenty, soustřeďte se na fakta a zjistěte, co se skutečně děje. Jakmile se seznámíte se skutečnými čísly a několikrát si je projdete, měli byste zjistit, že situaci zvládnete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pocity se vám dnes mohou zdát nestálé a můžete se ptát, zda váš milostný život neprochází dočasnou poruchou. Promluvte si o svých pocitech s větším odstupem a nezaujatě. Pokud máte určité problémy, které je třeba prodiskutovat, pak je k tomu vhodná doba, protože si více vážíte úhlu pohledu toho druhého.

Práce

Pro vaše spolupracovníky nebude tajemstvím, že váš citový a osobní život negativně ovlivňuje vaši kariéru. Mohli byste se svými pocity vyjít na světlo. Vyklopte své pocity někomu, komu důvěřujete. Zhluboka se nadechněte.

Peníze

Teď jste neporazitelní! Příležitosti k vám přicházejí snadno a vy si libujete v penězích, které můžete vydělat, vyhrát a ušetřit. Všechno se vám rozšiřuje a přináší štěstí, takže se ujistěte, že máte vše, co potřebujete, abyste s tím mohli zodpovědně zacházet. Protože se to týká vaší kariéry a autorit, peníze, které vám pravděpodobně přinesou, jsou velké a mohou vám změnit život. Je to skvělý týden, kdy můžete být sami sebou.

Zdraví

Energie vycházející z planet dnes představuje mentální výzvu. Emoce a moc na sebe vrčí; možná se dokonce pustí do skutečného boje! Mentální výzvou je ustoupit a zhodnotit situaci. Kolik je toho v sázce? Překoná se to nakonec? Jde o vítězství a prohru? Největší výzvou bude tváří v tvář tomuto rozptýlení nadále dodržovat svůj osobní zdravotní režim. Není fér ani rozumné zanedbávat své tělo a veškerou energii v něm obsaženou.

Přečtěte si také