Denní horoskop VODNÁŘE na 15. 11. 2023

Vodnář 15. 11. 2023

Nechte se unášet proudem a nechte věci plynout. Pevně se držíte bezpečnostní deky. Tento potrhaný kus látky vám dává klid. Hrozba její ztráty vás děsí. Je na čase ji odhodit a vědět, že je lepší fungovat bez tohoto břemene.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná dnes pocítíte nezvyklý nedostatek sebedůvěry, pokud jde o vaše osobní vztahy. Své nedostatky si lépe uvědomíte, pokud si je dovolíte přímo prožít. Ve skutečnosti to může být první krok k většímu uvědomění mezi vámi a vaším partnerem (současným nebo budoucím). Nebojte se toho, co dnes uvidíte, spíše se z toho poučte.

Práce

Udělejte si čas na pochopení pohledu z druhé strany plotu. Když se budete nejprve snažit pochopit situaci ze všech úhlů pohledu, bude vám řešení mnohem jasnější, než kdybyste ji viděli pouze ze své vlastní, omezené perspektivy.

Peníze

Máte v rukou boj o moc. Vesmír chce, abyste postupovali vpřed tempem, které se rozhodne nastavit. Je třeba zmobilizovat spoustu energie – vaši vlastní, možná i vašich zaměstnanců a energii vašeho pracoviště obecně. Lidé od vás očekávají zásadní rozhodnutí, takže je na čase se zvednout.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám dává důvod ke skákání, a to je pravděpodobně to, co budete chtít udělat. Vyjadřujte se fyzicky při všech možných příležitostech. Energie, kterou cítíte, bude ostatními dobře přijata, pokud budete dostatečně disciplinovaní, abyste ji vyjádřili zdravým způsobem, například v posilovně nebo na hodině tance. Jakmile vyprchá počáteční žár, bude vaše teplo a zářivost vítanou vlastností pro ty, které máte rádi.

Přečtěte si také