Denní horoskop VODNÁŘE na 16. 11. 2022

Vodnář 16. 11. 2022

Pracovní a kariérní záležitosti by vám konečně mohly přinést úspěch a štěstí, ve které jste doufali. Může to být uznání za úsilí a obětavost i tvrdou práci. Očekávejte zvýšení platu a zvýšení respektu a postavení mezi přáteli a spolupracovníky. Neoslavujte však tolik, abyste trpěli následky přejídání!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Zlobit se nebo se rozčilovat na partnery a blízké dnes opravdu není řešením. Určité otázky se pravděpodobně dostanou na povrch a mohou být značně emotivní. Přesto je také třeba předstírat, že se necítíte tak, jak se cítíte. Pokud se vám podaří najít rovnováhu mezi vyjádřením svého názoru a vytvořením harmonie, uděláte dobře.

Práce

Budete v pokušení odsunout některé méně žádoucí úkoly na druhou kolej. Dávejte si na to pozor! Jejich odložení na později vám jen ztíží jejich pozdější dokončení. Bude lepší, když se o tyto věci postaráte hned.

Peníze

Máte v rukou boj o moc. Vesmír chce, abyste postupovali vpřed tempem, které se rozhodne nastavit, a přitom ovládal a proměňoval vše, čeho se dotkne. Je třeba zmobilizovat spoustu energie - vaší vlastní, možná i vašich zaměstnanců a energie vašeho pracoviště obecně. Lidé od vás očekávají zásadní rozhodnutí, takže je na čase se zvednout.

Zdraví

Dnešní aspekt pro vás může znamenat frustrující období, protože možná nebudete přesně vědět, na čem jste. Energie v této době kolísá, zatímco vy byste rádi přesně věděli, co a jak! Zhluboka se nadechněte, až ucítíte, že se ve vás rodí frustrace, a pak další a další. Tento týden je důležité věnovat se aerobnímu cvičení a protáhnout si svaly, aby se mohly naplnit čerstvým kyslíkem. Zůstaňte pružní ve svém těle i mysli.

Přečtěte si také