Denní horoskop VODNÁŘE na 18. 11. 2022

Vodnář 18. 11. 2022

Zdá se, že láska, náklonnost a romantika jsou všude kolem vás. Silná jednota s blízkými přáteli, rodinnými příslušníky a vaším milostným partnerem se může během dne rozvinout. Můžete také očekávat příval fantazie a umělecké inspirace, možná vyvolané podporou lidí ve vašem okolí. Veškeré vztahy, které nyní vzniknou, budou mít dlouhé trvání. Vzpomeňte si na tento den, až přijdou těžké časy.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Rádi necháváte svou mysl bloudit po všech nekonečných možnostech, které vesmír nabízí, a dnes si pravděpodobně dovolíte cestovat dál než kdy jindy. Potenciální milostné zájmy si možná nebudou úplně jisté, jak se k vám právě teď postavit. V jednu chvíli jim slibujete Zemi a vzápětí se vydáte do svého osobního nebe.

Práce

Máte velkou moc. I kdybyste nebyli v práci, bylo by vhodné myslet na pracovní záležitosti. Udělejte si nějaké plány do budoucna. Semínka zasetá nyní se promění v obrovskou úrodu, kterou později zpeněžíte.

Peníze

Máte v rukou boj o moc. Vesmír chce, abyste postupovali vpřed tempem, které se rozhodne nastavit, a přitom ovládá a proměňuje vše, čeho se dotkne. Je třeba zmobilizovat spoustu energie – vaši vlastní, možná i vašich zaměstnanců a energii vašeho pracoviště obecně. Lidé od vás očekávají zásadní rozhodnutí, takže je na čase se zvednout.

Zdraví

Aspekt pro daný den ve vás vyvolává emocionální pocity, se kterými se nemusíte nutně vypořádat během polední pauzy. Poddejte se svým emocím a všimněte si, co vlastně cítíte. Nemusí dojít k velkému zhroucení nebo konfrontaci s někým, stačí si všimnout, co cítíte, a možná si to někdy zapsat do deníku. Zpracování emocí je mnohem snazší, pokud je součástí vašeho dne cvičení. Pijte také hodně vody!

Přečtěte si také