Denní horoskop VODNÁŘE na 19. 11. 2022

Vodnář 19. 11. 2022

Dnes jsou na pořadu dne krátké výlety a dlouhé rozhovory s někým výjimečným. Možná se rozhodnete vyrazit na venkov, třeba navštívit malebné obchůdky a rustikální restaurace. Večer by mohl přijít matoucí telefonát od známého. Zdá se, že vám tato osoba nebude nic říkat, přesto očekávejte nějakou zpětnou vazbu. Nebojte se požádat o vysvětlení!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska může být dnes zábavná, pokud si užíváte pocit, že vás neúnavně pronásleduje nezastavitelná síla. Zdá se, že se na vás někdo zaměří a nepustí vás, dokud nebude mít příležitost s vámi chodit. Pokud vám nevadí veškerá pozornost – a to vám většinou nevadí – můžete si to v klidu rozjet.

Práce

Tento den je vhodný k tomu, abyste se soustředili na kariérní záležitosti, i když nemusíte být v práci. Máte jasnou představu o tom, co chcete a jak toho dosáhnout. Soukolí ve vaší hlavě se otáčí pozitivním směrem. Vzniká hybná síla.

Peníze

Máte v rukou boj o moc. Vesmír chce, abyste postupovali vpřed tempem, které se rozhodne nastavit, a přitom ovládá a proměňuje vše, čeho se dotkne. Je třeba zmobilizovat spoustu energie – vaši vlastní, možná i vašich zaměstnanců a energii vašeho pracoviště obecně. Lidé od vás očekávají zásadní rozhodnutí, takže je na čase se zvednout.

Zdraví

Díky planetárnímu uspořádání je nyní čas na to, abyste si vážili svých přátelství, a někdy je nejlepší dát svým přátelům hodně prostoru. Přesto se vám může stát, že komunikace bude v této době obtížná. Není třeba na své přátele tlačit, protože jakýkoli konflikt může počkat týden nebo dva, než se vyřeší. Soustřeďte se na své vlastní zdraví a štěstí tím, že budete pravidelně cvičit, jíst vyváženou stravu a pít hodně vody.

Přečtěte si také