Denní horoskop VODNÁŘE na 2. 1. 2023

Vodnář 2. 1. 2023

Vodnáři, možná budete uvažovat o hledání nové práce, abyste si zvýšili příjem. Pravděpodobně však není třeba dělat tak drastický krok. Je možné, že váš šéf uvažuje o tom, že vám přidá – možná budete brzy příjemně překvapeni. Pokud jsou vaše finanční starosti pouze krátkodobé, zvažte možnost požádat někoho z rodiny o půjčku s nízkým úrokem. Jakmile se opět postavíte na nohy, budete ji moci rychle splatit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeský vliv vás vybízí k tomu, abyste se v případě jistých milostných neshod zakousli do země. Máte plné právo trvat na tom, aby byly splněny vaše potřeby a aby vám byla poskytnuta úcta, kterou si zasloužíte, ale také byste mohli zvážit možnost, že mezi vámi mohlo dojít k nedorozumění. Slova ne vždy vyjadřují význam, který zamýšlíme. Možná by bylo vhodné dát milované osobě ještě jednu šanci.

Práce

Kolem poledne se objeví zmatek, který vás pravděpodobně vrátí zpět, pokud na něj nejste připraveni. Stanovte si plán na začátku dne a odpoledne využijte k jeho realizaci. Plány zahájené uprostřed dne s největší pravděpodobností ztroskotají.

Peníze

Pokud se v poslední době cítíte trochu zaseknutí, je tu pro vás jeden aspekt. Může vás vyvést z ulity, když se postavíte jakékoliv příležitosti. Planety otřesou vaším osobním stylem a požádají vás, abyste v otázce svého vzhledu mysleli jinak. Odlišit se od ostatních může znamenat rozdíl mezi tím, zda uděláte skvělý dojem, a tím, zda budete muset zůstat sami.

Zdraví

Astrální energie způsobuje, že jste náchylní říkat své názory předčasně – prozradit myšlenky dříve, než jsou skutečně připravené, a možná spálit sebe nebo někoho jiného. Místo toho, abyste si dělali starosti se škodami, které jste mohli způsobit, zkuste se na těchto pár dní trochu izolovat. Stáhněte se do vlastní mysli pomocí meditační praxe, například jógy nebo jiného cvičení, které vám umožní poznat vlastní náladu. Integrujte své pocity s cvičením. Existujeme v kultuře mluvení, i když někdy toho opravdu není moc co říct.

Přečtěte si také