Denní horoskop VODNÁŘE na 2. 3. 2024

Vodnář 2. 3. 2024

Pokud jde o hospodaření s penězi, Vodnáři, měli byste se řídit svým instinktem, ať už jde o osobní finance, záležitosti spojené se zaměstnáním nebo prostředky skupiny, ke které patříte. Méně se zajímejte o logiku a více o to, co cítíte ohledně zdrojů příjmů, konkrétních investic nebo způsobů plánování výdajů. Udělejte si průzkum, abyste si své postřehy ověřili, a pak se jimi řiďte!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná nebeská konfigurace může znamenat, že jste po probuzení zvažovali, že na lásku zapomenete, dokud jste ve schránce neviděli hromadu pohlednic. Máte tendenci myslet si krásné věci o všech kromě sebe. Přesto máte před sebou důkaz, že ostatním na vás velmi záleží. Jste skutečně milováni, protože se rádi dělíte s ostatními o to nejlepší ze sebe.

Práce

Někdo, s kým pracujete, vám možná říkal, že musíte dělat věci určitým způsobem, ale teď budete rádi, že jste poslechli sami sebe, a ne rady toho druhého. Dnes vám bude zcela jasné, že vaše cesta je ta správná.

Peníze

V práci musíte být mnohem otevřenější a komunikativnější. Ostatní na vás mohou spoléhat, že jim poskytnete informace, které potřebují k výkonu různých funkcí, a proto se ujistěte, že nezanedbáváte e-maily ani zprávy. Vesmír vám dává ještě více důvodů, abyste mluvili od srdce o tom, co potřebujete, a to jak v práci, tak v osobním životě.

Zdraví

Když se cítíte nenaplněni, máte tendenci svalovat vinu na druhé a dnešní den by pro vás mohl být obzvláště citlivý. Buďte k sobě laskaví a snažte se vyjádřit své pocity bez svalování viny na druhé. Zdravá dávka zelené zeleniny (brokolice, čerstvý špenátový salát, růžičková kapusta) vám dodá další energii, kterou potřebujete k zahnání negativních pocitů. Nezoufejte  můžete si pomoci více, než si myslíte! Věnujte dnes zvýšenou pozornost svému jídelníčku.

Přečtěte si také