Denní horoskop VODNÁŘE na 21. 10. 2022

Vodnář 21. 10. 2022

Mohli byste cítit velký tlak okolí, abyste se připojili k jeho oslavám. Možná vás láká do šíleného ruchu. Nemějte pocit, že se musíte účastnit oslav, pokud nechcete. Nejhorší, co byste mohli udělat, by bylo předstírat, že máte zájem, i když tomu tak není.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jako by váš život nebyl už tak dost záhadný! Nyní se musíte potýkat s matoucí planetární konfigurací, a co je důležitější, váš milostný život se zdá být jako jeden velký kaleidoskop. Možná budete potřebovat nějaký čas o samotě, aby se vaše myšlenky uklidnily. Možná pak lépe pochopíte svůj další postup.

Práce

Během následujících čtyř týdnů můžete ve své kariéře udělat obrovský pokrok. Využijte tento víkend k vytvoření plánu, který vám umožní dosáhnout svých cílů a ne cílů někoho jiného. Nyní je čas, abyste převzali kontrolu.

Peníze

Čeká vás zajímavé období, protože harmonický aspekt ovlivňuje vaše učení, vzdělávání, cestování a duchovnosti a přináší nový zájem o všechny tyto oblasti. Pokud se učením živíte, je to skvělá doba pro získání nového zaměstnání. Pokud se chcete věnovat výuce, máte velkou podporu. Stejně tak návrat do školy, abyste si rozšířili své dovednosti, přináší ovoce.

Zdraví

Čas od času je důležité zkontrolovat lékárničku a vyhodit staré léky, které jste měli příliš dlouho. Zkontrolujte data a pokud jsou staré, vyhoďte je do koše (nejlépe v uzavřených nádobách, abyste ochránili zvířata a malé děti). Když už budete u toho, zkontrolujte, kolik máte ve skříňce zábavných věcí. Jsou tam esenciální oleje a epsomské koupele, na které jste zapomněli? Meduňka je silné nervové tonikum, a pokud se užívá jako čaj, doplněk stravy nebo esenciální olej, dokáže zázraky, které vám vdechnou pocit klidu a pohody.

Přečtěte si také