Denní horoskop VODNÁŘE na 21. 6. 2022

Vodnář 21. 6. 2022

Zbavte se všech výčitek, Vodnáři. Pocit viny je zbytečný. Nikomu neprospívá. Vaše emoce jsou nestálé a mají sklon k nečekaným výbuchům. Nebojte se dát všemu volný průchod. Dnešek není nejvhodnějším dnem k tomu, abyste žádali o soucit, ale to by stejně nemělo být vaším cílem. Jen vy sami můžete vyčistit negativní záležitosti, které se vznášejí ve vašem srdci a mysli.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné planetární uspořádání naznačuje, že vás pro jednou přitahují spíše materiální aspekty situace druhého člověka. Obvykle je to buď jejich jiskřivý vtip a inteligentní konverzace, nebo jejich atraktivní vzhled. Ale právě teď je to bez ostychu množství peněz, které vydělávají, z čeho vám naskakuje husí kůže, i když se vám pravděpodobně líbí i aspekty jejich osobnosti.

Práce

Nyní je čas stanovit si celoroční cíle týkající se vaší kariéry. Energie je na místě, abyste zasadili semínka. Věnujte čas sami sobě a zvažte, co je pro vás nejdůležitější a čeho chcete v příštích dvanácti měsících dosáhnout.

Peníze

Část z vás se chce posunout vpřed, zatímco jiná část se chce držet zpátky, takže se vám může zdát, že je těžké pokročit v různých pracovních záležitostech. Může se objevit určité napětí mezi vaší touhou po postupu v kariéře a realitou, jak se v současné době promítáte do světa. Je čas zintenzivnit svou hru.

Zdraví

Abyste se vyhnuli uvíznutí v negativních vzorcích chování, je třeba: odložit úsudek, ujasnit si, co vám nejlépe vyhovuje, a udělat vše pro to, aby den skončil pozitivně! Pokud zůstanete otevření a láskyplní sami k sobě, když jste učinili špatné rozhodnutí, budete mít příležitost dozvědět se, co vás k tomu vedlo. Je to vhodná doba k vytvoření správných stravovacích a pohybových návyků. Pokud se obvykle rozhodujete o svém oblečení den předem nebo pokud jste dobří v plánování víkendové zábavy, zkuste použít stejný typ plánování směrem k jídelníčku a cvičení na další den!

Přečtěte si také