Denní horoskop VODNÁŘE na 22. 10. 2022

Vodnář 22. 10. 2022

Vaše schopnosti psaní a mluvení jsou dnes na vysoké úrovni. Pokud jste přemýšleli o tom, že se budete věnovat jedné z těchto oblastí, začněte s tím nyní a získáte výhodu na cestě k úspěchu. Začněte a napište své nápady na papír, ať už jsou jakkoli strohé. Jedinou nevýhodou je stres, který může být důsledkem náhlého podnětu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Když už jdete na hranici možností, nikdy se nenecháte unést tak, aby se ostatní divili, kde jste vyrostli. Astrální konfigurace vám však dnes umožňuje prožívat velká romantická dobrodružství. Celá ta hra, kdy se ostatní cítí dobře a vy sami přitom vypadáte docela dobře, se vám bude líbit. Možná zajdete do extrémů, ale buďte si jisti, že vás za to bude někdo milovat - navždy!

Práce

Celková nálada si žádá, abyste byli hovornější, ale právě teď možná chcete být sami. To je v pořádku. Nikde není psáno, že musíte podlehnout tlaku vrstevníků. Dělejte, co chcete. Váš život patří vám.

Peníze

Čeká vás zajímavé období, protože harmonický aspekt ovlivňuje váš dům učení, vzdělávání, cestování a duchovnosti a přináší nový zájem o všechny tyto oblasti. Pokud se učením živíte, je to skvělá doba pro získání nového zaměstnání. Pokud se chcete věnovat výuce, máte velkou podporu. Stejně tak návrat do školy, abyste si rozšířili své dovednosti, přináší ovoce.

Zdraví

Dnešní planetární konfigurace zdůrazňuje vaše emoce. Pokud si správně připravíte půdu, umožní vám tento aspekt jasněji nahlédnout do vaší mysli. Připravte si půdu pomocí jógy, odpočinku, cvičení a uvědomělého stravování. Dovolte si poznat, čemu jste se vyhýbali - požádejte o uvědomění, abyste mohli pokročit na své cestě. Je důležité vyhnout se veškerému vnitřnímu posuzování. Já se nemůže dát poznat uprostřed posuzování. Buďte sami sobě nejlepším přítelem tím, že budete praktikovat bezpodmínečnou sebelásku. Neříkejte o sobě nic, co byste neřekli o svém příteli.

Přečtěte si také