Denní horoskop VODNÁŘE na 22. 12. 2022

Vodnář 22. 12. 2022

I když jste se svým prostředím spokojeni, můžete dostat neklamný signál, že je čas na změnu. Mohlo by jít o jinou práci, která vám umožní využít dovednosti a talent, které dosud zůstávaly ladem. Nedovolte, aby vás drobné, ale nezbytné úkoly přiměly opustit nový směr činnosti. Představuje důležitou etapu vašeho osobního růstu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konfigurace slibuje pozitivní a konstruktivní období pro další budování základů vašeho nejnovějšího vztahu. Oba se spolu cítíte emocionálně bezpečně a jste spokojeni s tím, jak se věci doposud vyvíjely. Možná by bylo dobré oslavit vaši lásku uspořádáním nádherné večeře ve dvou při svíčkách nebo podniknutím něčeho opravdu výjimečného. Právě teď si oba zasloužíte pohoštění.

Práce

Dnešní den je vhodný k tomu, abyste posílili své pracovní já a byli tak lépe připraveni zvládat budoucí výzvy. Vezměte si další nástroje do své sady nářadí. Učte se od mistrů, kteří jsou ochotni se s vámi podělit o své triky v oboru.

Peníze

Tento týden můžete být mnohem shovívavější ke své nekonvenční stránce, zejména pokud jde o slova a nápady. Zábava, rodina a romantika jsou pro vás na prvním místě. Vaše osobní projevy však ovlivňují i další aspekty. Jste nyní trochu výjimeční, ale můžete se v tom bezpečně uvolnit. Víte, kdy udělat tlustou čáru.

Zdraví

Pravděpodobně máte v těchto dnech chuť si hrát a hra je něco, v čem vynikáte. Je všeobecně známo, že jste vášnivá bytost, a dnešní astrální konfigurace tuto vášnivou energii ještě více zvýrazňuje. Praktikování bezpečného sexu je pravděpodobně jednou z největších zdravotních starostí. Chraňte sebe i svého partnera, abyste zůstali negativní, a skvěle si to užijte.

Přečtěte si také