Denní horoskop VODNÁŘE na 23. 10. 2022

Vodnář 23. 10. 2022

Čím více akcí dnes podniknete, tím větší díru si můžete vykopat. Mohli byste se dostat do jedné ze situací, kdy řeknete jednu věc a pak jste nuceni překroutit pravdu nebo přímo lhát, abyste obhájili svůj názor. Dostáváte se tak do velmi zranitelné pozice. Snažte se této pasti co nejlépe vyhnout.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Strávíte strašně moc času tím, že se snažíte udržet rovnováhu v sobě i v osobních vztazích. Dnes může nastat situace, kdy se tato rovnováha naruší, a vy se budete horečně snažit přijít na to, co dál. Nejlepší bude, když se uvolníte a nebudete dělat nic. Pak se poměry vrátí do normálu rychleji, než si dokážete představit.

Práce

Vaše silná fyzická energie vám pomáhá vytrvat v náročných denních úkolech. Ostatní lidé k vám pravděpodobně budou vysílat agresivní energii. Snažte se nebrat si nic osobně. Tento hněv je jejich problém, se kterým se musí vypořádat, ne váš.

Peníze

Čeká vás zajímavé období, protože harmonický aspekt ovlivňuje váš dům učení, vzdělávání, cestování a duchovnosti a přináší nový zájem o všechny tyto oblasti. Pokud se učením živíte, je to skvělá doba pro získání nového zaměstnání. Pokud se chcete věnovat výuce, máte velkou podporu. Stejně tak návrat do školy, abyste si rozšířili své dovednosti, přináší ovoce.

Zdraví

Často vás můžeme slyšet, jak si stěžujete, že nevíte, kterému hlasu naslouchat. Neexistuje žádný "správný" nebo "špatný" hlas, ale vy si to, kromě jiných znamení, často myslíte. To je pro vás skutečně hlavní problém: přijmout nejistotu v životě. Abyste v tomto nejistém světě získali jistotu, je důležité uzemnit se důsledným cvičením. Přínos je jak psychický, tak fyzický. Důslednost a disciplína vás osvobodí!

Přečtěte si také