Denní horoskop VODNÁŘE na 23. 12. 2022

Vodnář 23. 12. 2022

Někdy se přátelé stanou vaší skutečnou rodinou. Vaše přátelství jsou hlubší a trvalejší, než si myslíte. Mnoho lidí vám ochotně poskytne svou pomoc, tak proč se zdráháte ji přijmout? Nebyli jste to právě vy, kdo propagoval výhody vřelých a upřímných přátelství? Dnešní den vám dává poznat vaše nadání a posiluje, jak důležitá jsou přátelství.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeský vliv může posílit a prohloubit pouto mezi vámi a vaší láskou. Vždycky jste byli velmi intuitivní, ale právě teď je tato intuice zesílená a jako byste byli spojeni v jakési mystické jednotě. Tento stav nemusí trvat věčně, ale dokud trvá, přináší hluboké uspokojení. Možná si nyní rozumíte více než kdykoli předtím.

Práce

Možná dnes nebudete mít příliš inspirace k práci, ale celkově bude vaše pracovní nálada pozitivní. Tento den je vhodnější pro komunikaci s klienty, spolupracovníky nebo potenciálními zaměstnavateli, než abyste se pokoušeli o vysoce soustředěnou a namáhavou práci.

Peníze

Tento týden můžete být mnohem shovívavější ke své nekonvenční stránce, zejména pokud jde o slova a nápady. Zábava, rodina a romantika jsou pro vás na prvním místě. Vaše osobní projevy však ovlivňují i další aspekty. Jste nyní trochu výjimeční, ale můžete se v tom bezpečně uvolnit. Víte, kdy udělat tlustou čáru.

Zdraví

Chcete to, co chcete, a chcete to hned! Dnes se u vás může projevit netrpělivost. Naléhavost, s jakou prožíváte určité pocity, může tento týden ohromit vaše okolí. Snažte se soustředit na to, abyste pochopili, co chcete, a vyjádřili to slovy, díky nimž lidé poznají, jak vám mohou nejvíce pomoci. Tuto přemíru nebeské energie lze zmírnit pomocí jazyka. Další tip: frustraci si vyřešte v posilovně nebo na cyklostezce.

Přečtěte si také