Denní horoskop VODNÁŘE na 25. 12. 2022

Vodnář 25. 12. 2022

Právě měníte směr svého profesního života. To se nedá zvládnout za jeden den. Někdy je to bolestivé. Věci budou postupovat pomalu a vyžadují od vás poctivé přemýšlení a konfrontaci. Neutíkejte, i když vás to láká. Věřte, že nejste daleko od svého cíle.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie vycházející z planet je dnes obzvláště lákavá. Pokud se ocitnete v situaci, kdy vaše city k druhému člověku převáží nad zdravým rozumem a schopností chovat se přízemně a rozumně, buďte opatrní. Kdy jste se však obávali, že se budete držet praktické stránky věci, když je tolik zábavy? A opravdu, kdo vám to může mít za zlé?

Práce

Vaše úsilí v oblasti kariéry se dnes setká s velkým odporem, pokud nebudete plně připraveni a nebudete mít jasno ve všech skutečnostech. Ostatní lidé budou chtít solidní odpovědi. Spěšná a zběžná prezentace váš nápad neprodá.

Peníze

Tento týden můžete být mnohem shovívavější ke své nekonvenční stránce, zejména pokud jde o slova a nápady. Zábava, rodina a romantika jsou pro vás na prvním místě. Vaše osobní projevy však ovlivňují i další aspekty. Jste nyní trochu výjimeční, ale můžete se v tom bezpečně uvolnit. Víte, kdy udělat tlustou čáru.

Zdraví

Naše nejlepší úmysly jsou bez komunikace ztraceny. Někdy se stanete obětí iluze, že jste něco sdělili, i když tomu tak není. Prostě cítíte věci tak intenzivně, že si myslíte, že jste komunikovali, zatímco ve skutečnosti jste si to celé jen představovali. Zvažte nácvik uzemnění se v obousměrné komunikaci prostřednictvím týmových sportů, pokud je to možné, například volejbalu, kde je nutné používat hlas, abyste dali spoluhráčům najevo, co děláte. To by mohlo výrazně zlepšit vaše vztahy v práci i v lásce.

Přečtěte si také