Denní horoskop VODNÁŘE na 26. 10. 2022

Vodnář 26. 10. 2022

Při ztrátě kontaktu s blízkým přítelem nebo milostným partnerem se můžete cítit osaměle a nejistě a přemýšlet, zda na vás nezapomněl nebo zda už o vás prostě nestojí. Je to spíše vaše nejistota než něco, co by mělo reálný základ. Lidé jsou někdy zaneprázdnění! Zavolejte svému příteli. Je pravděpodobné, že dotyčná osoba bude velmi ráda, že se jí ozvete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Máte tendenci soutěžit opravdu neokázalým, neasertivním způsobem. Dnes je zcela zřejmé, že se musíte pokusit o důraznější postup při podávání stížností. Váš milenec si pravděpodobně zvykl na to, že se necháte snadno přesvědčit. Musíte ukázat, že máte vlastní rozum a že ho hodláte použít.

Práce

Nerozhodnost je nyní vaším největším nepřítelem. Z velké části to souvisí s příliš velkým množstvím informací, které máte k dispozici. Čím více informací zjišťujete a s čím více lidmi mluvíte, tím více jste zmateni. Udělejte si čas a soustřeďte se.

Peníze

Vaše znamení není vždy nejtrpělivější. Nyní se dočkáte pohybu vpřed, který máte tak rádi. Jelikož aspekty ovlivňují vaše vzdělání, učení, metafyziku a cestování, přemýšlejte o tom, jak můžete buď posílit své dovednosti absolvováním kurzů, nebo se podělit prostřednictvím výuky o dovednosti, které již máte. Peníze následují, když najdete tu jedinou dovednost, kterou nikdo jiný nemá.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce je pro vás pozitivním aspektem, který podporuje ty, kdo jsou ochotni proměnit své dobré úmysly v činy. Síla tohoto tranzitu spočívá v tom, že ve svém citovém životě pocítíte přínos cvičení a zdravé stravy. Začněte dnešním dnem. Soustřeďte se na to, aby váš jídelníček byl zrcadlovým odrazem toho, co cítíte jako správné: hodně zeleniny, málo sladkostí, bílkoviny hledejte v luštěninách a omezte nasycené tuky!

Přečtěte si také