Denní horoskop VODNÁŘE na 27. 12. 2023

Vodnář 27. 12. 2023

Dnes máte potíže se svými emocemi. Věci budou probíhat hladčeji, pokud se nebudete snažit nutit k tomu, abyste se chovali vesele, pokud tomu tak není. Buďte ke svým emocím upřímní. Pokud se cítíte neklidně nebo negativně, nechte si to pro sebe. Jděte se projít a dopřejte si dobré zdravé jídlo.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná zjistíte, že romantika a láska dnes vybočuje z mezí vděčnosti za vše pozemské a fyzické a stává se mnohem intelektuálnější a abstraktnější záležitostí. Planety však vyzařují energii, která lidi a potenciální milostné zájmy nabádá spíše k přemýšlení o romantice, než aby se jí skutečně věnovali, což by mohlo vést k několika problémům. Ale nebojte se, máte všechny schopnosti, abyste hyperaktivní mozek obešli.

Práce

Nebuďte dnes konformní, zejména pokud jde o práci. Vaším úkolem je odlišit se od ostatních a neztratit se v davu. Ukažte ostatním, že máte jedinečné nápady a postupy, které by měly být uznány a realizovány.

Peníze

Pokud se v poslední době cítíte trochu zaseknutí, je tu pro vás jeden aspekt. Může vás vyvést z ulity, když se postavíte jakékoliv příležitosti. Planety otřesou vaším osobním stylem a požádají vás, abyste v otázce svého vzhledu mysleli jinak. Odlišit se od ostatních může znamenat rozdíl mezi tím, zda uděláte skvělý dojem, a tím, zda budete muset zůstat sami.

Zdraví

Smíchu není v životě nikdy dost. Samotný akt hlubokého smíchu stimuluje a uvolňuje tlak, který byl uložen ve spodních čakrách, kde bývá vaše energie zablokovaná. Vžijte se do situací, o kterých víte, že v nich bude hrát roli smích. Pokud máte rádi filmy, začněte si vybírat ty vtipné namísto strašidelných. Máte-li doma děti, lehněte si na zem a začněte si s nimi hrát. Lepší lék než smích prostě neexistuje.

Přečtěte si také