Denní horoskop VODNÁŘE na 28. 11. 2022

Vodnář 28. 11. 2022

Informace, které obdržíte od přátel, vás mohou přimět k tomu, abyste se trochu obávali o své finanční zabezpečení. Možná se snažíte dosáhnout cíle, který se zdá být ohrožen – pokud jsou zprávy, které jste se dozvěděli, pravdivé. Nemusí tomu tak být! Než začnete dělat ukvapené závěry a panikařit, ověřte si fakta. Možná zjistíte, že se není čeho obávat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je možné, že už dlouho nebudete schopni zadržet příliv vášně, který hrozí, že vás pohltí. Kvůli hvězdám je stále těžší odolat. Váš kamenný zevnějšek se rozpadá a zdá se, že jste odsouzeni podlehnout nevyhnutelnému a předem prohranému závěru. Pokud však dokážete zůstat silní ještě několik dní, pak válku vyhrajete.

Práce

Dnešní energie zintenzivňuje atmosféru, a proto všichni mluví s velkým přesvědčením. Neciťte se pod tlakem, abyste se rozhodli hned. Raději počkejte.

Peníze

Aspekty ovlivňují váš sektor romantiky, zábavy a dětí, což by mohlo způsobit, že budete roztěkaní a nesoustředění. Vesmír však ovlivní také vaši oblast minulých životů, karmy a institucí. Očekávejte podivnosti ze svého podvědomí, pracovního života a vztahů. To se může stát na nějakou dobu normou.

Zdraví

Pokud cítíte stres z toho, že vás táhne nespočet směrů najednou, zastavte se. Zhluboka se nadechněte a ustupte stranou. Je čas zhluboka dýchat a odpočívat. Dotazy, starosti, rozčilování a stresování dnes odložte stranou. Nemá smysl někam jezdit, pokud nejste na místě řidiče, a vážně nemá smysl přesvědčovat sami sebe, že jste na místě řidiče, když tomu tak není.

Přečtěte si také