Denní horoskop VODNÁŘE na 28. 2. 2024

Vodnář 28. 2. 2024

Vodnáři, pravděpodobně se dnes necítíte nejlépe. Vaše nemoc je nepochybně důsledkem nedávného přejídání. Za svou bolest hlavy a žaludeční nevolnost nemůžete vinit nikoho jiného než sebe. Snažte se svou špatnou náladu nevybíjet na rodině. Jen je požádejte, aby zatáhli závěsy a zavřeli dveře. Vyjdete brzy odpoledne a budete se cítit trochu rozkolísaně, ale rozhodně se uzdravíte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce s sebou přináší docela příjemnou příležitost chovat se trochu bláznivě a také se z něčeho vyvléknout. Experimentujte s novými věcmi ve všech oblastech, abyste dosáhli pozitivní změny ve svém milostném životě. Změňte své oblečení a účes, svůj přístup a pohled na svět. Vše, co se vám zdá omezující nebo svazující, je třeba promyslet. Je čas na osobní revoluci.

Práce

Lidé si vás budou vážit pouze tehdy, když s nimi budete komunikovat jasně, organizovaně a promyšleně. Nápady, které vás napadnou z ničeho nic, nebudou mít u lidí kolem vás dobrý ohlas, pokud je nepodložíte pádnými fakty.

Peníze

Tento týden vás čeká období zvýšené energie, pokud jde o sebevyjádření. Někdo, s kým spolupracujete, na vás žárlí a možná není schopen zvládnout vaši silnou povahu. Nevadí. Dáváte se nyní najevo novým způsobem, což může být jen pozitivní. Mluvte svou pravdu. Určitě bude hluboká, zralá a smysluplná. Ostatní ji potřebují slyšet.

Zdraví

Důležitá je pro vás flexibilita. Může existovat souvislost mezi tím, co děláte pro své tělo, a tím, co jste schopni dělat ve vztazích. Pokud ignorujete to, co potřebujete udělat pro své tělo, můžete ignorovat i to, co byste měli dělat ve svých vztazích. Jste docela dobře schopni změnit věci k lepšímu a vyjít z toho na vrcholu. Začněte tento proces tím, že ze svého jídelníčku odstraníte oblíbené tuky a omezíte příjem kofeinu. A pijte více vody.

Přečtěte si také