Denní horoskop VODNÁŘE na 29. 10. 2022

Vodnář 29. 10. 2022

Možná si budete připadat jako hlemýžď, který vylézá ze své ulity. Když se nikdo nedívá, pomalu a opatrně vystrčíte hlavu a zvednete tykadla, abyste si prohlédli okolní svět. Když uvidíte tvora, který je vám podobný, cítíte se pohodlně a vylezete ze své ulity o něco víc. Dávejte si pozor, abyste příliš nepolevili v obraně, protože velký hladový pták může hledat večeři.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes budete svým mimořádným ohnivým já. Pocity se rozproudí a vy byste dokonce mohli začít komunikovat s někým, kdo je stejně vášnivý a intenzivní jako vy. Budete však muset sestoupit ze svého vysokého koně a stýkat se s lidmi na rovnější úrovni. Zapojte se do něčeho, co vyžaduje týmovou spolupráci.

Práce

Dnes začíná dvoutýdenní trend, který bude zcela jistě pracovat ve váš prospěch. Vaše myšlení se bude více shodovat s myšlením těch, s nimiž přicházíte do styku prostřednictvím své práce. To vám připraví půdu pro úžasné průlomy.

Peníze

Vaše znamení není vždy nejtrpělivější. Nyní se dočkáte pohybu vpřed, který máte tak rádi. Jelikož aspekty ovlivňují vaše vzdělání, učení, metafyziku a cestování, přemýšlejte o tom, jak můžete buď posílit své dovednosti absolvováním kurzů, nebo se podělit prostřednictvím výuky o dovednosti, které již máte. Peníze následují, když najdete tu jedinou dovednost, kterou nikdo jiný nemá.

Zdraví

Vzhledem k dnešnímu uspořádání planet se pravděpodobně ocitnete doma schoulení na pohovce s dobrou knihou  nebo si možná představujete, že to uděláte, pokud jste příliš zaneprázdněni. Během několika následujících dní se budete cítit citlivě, dokud tato nebeská energie potrvá. Je důležité zůstat v souladu se svým tělem, pokud si chcete všimnout, jaké emoce se skrývají pod povrchem. Pití velkého množství vody vás dostane do kontaktu s vaším tělem a myslí.

Přečtěte si také