Denní horoskop VODNÁŘE na 3. 12. 2022

Vodnář 3. 12. 2022

Odloučení od někoho výjimečného ve vašem životě, možná kvůli drobným neshodám, by vás dnes mohlo přivést k melancholii. Mohli byste obdržet pozvání na nějaké setkání, ale pravděpodobně se vám tam nebude chtít. Cítíte se rezervovanější a introvertnější než obvykle. Kupodivu je pobyt s ostatními pravděpodobně tím nejlepším způsobem, jak se zbavit myšlenek na svého přítele.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vaše obvyklá přízemní povaha vás dnes může opustit. Pokud jste zapojeni do nového vztahu, postupujte opatrně, abyste se vyhnuli nečekaným nástrahám. Jste-li již v trvalém vztahu, nespěchejte s obviňováním svého partnera (současného či budoucího) z něčeho, v čem může být ve skutečnosti zcela nevinně. Musíte si zachovat zdravý rozum.

Práce

U lidí, se kterými dnes pracujete, budete mít dobrou pověst. Ostatní vás budou uznávat a oceňovat pro vaši vyrovnanost a stálou, spolehlivou pracovní morálku. Ujistěte se, že splníte jejich očekávání. Tím se dostanete daleko.

Peníze

Vaše obvyklá síla je nyní ještě větší. Největší pozornost se věnuje penězům jiných lidí, dluhům, dědictví, společnému majetku a podobně. Pokud jde o získávání finančních prostředků, máte spoustu kreativních nápadů, ale k jejich uskutečnění potřebujete spolupráci druhé strany. Obraťte se na někoho, koho znáte díky své kariéře.

Zdraví

Pokud se přistihnete, že příliš ustupujete druhým lidem, protože máte pocit, že jsou na vás závislí, je načase věnovat se sami sobě a přestat se rozptylovat uspokojováním potřeb druhých. Uzemněte se pomocí hlubokých dechových cvičení. Věnovali jste se pravidelně aerobnímu cvičení? Uklidněte se, pokud už to nějakou dobu trvá, ale rozhodně se nejprve snažte vrátit k péči o sebe.

Přečtěte si také